حتما برای شما هم پیش آمده است که گاهی حوصله غذا پختن نداشته باشید و یا به علت گرسنگی و یا وقت کم نتوانید غذای مناسبی را آماده کنید و تصمیم بگیرید تا از فست فود ها و … استفاده کنید! در این مطلب تصمیم داریم تا نحوه پخت خوراک مرغ تند را که یک غذای رژیمی و فوری است را به شما آموزش دهیم. با دکتر سلام همراه باشید.
خوراک تند مرغ همانطور که از نامش مشخص است دارای فلفل است و همانطور که میدانید فلفل از غذاهایی است که روی سوخت و ساز بدن تاثیر مثبت میگذارد. از دیگر ویژگیهای این غذا کربوهیدرات کم آن و پروتئین بالایی است که دارد.
اگر فرصت کمی برای غذا درست کردن دارید توصیه میکنم حتما این دستور غذایی را امتحان کنید. فلفل سبز، زیره، گشنیز و لیمو طعمی مکزیکی به این غذای خوشمزه اضافه میکند. خوراک تند مرغ همانطور که از نامش مشخص است دارای فلفل است و همانطور که میدانید فلفل از غذاهایی است که روی سوخت و ساز بدن تاثیر مثبت میگذارد. از دیگر ویژگیهای این غذا کربوهیدرات کم آن و پروتئین بالایی است که دارد. پروتئین در دستگاه گوارش دیر هضم میشود و در نتیجه بعد از خوردن این غذا تا مدت زمانی طولانی احساس سیری خواهید کرد.
مواد لازم:
یک قاشق غذا خوری روغن کانولا
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان، به قطعات کوچک برش خورده باشد
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
یک دوم فنجان پیاز که به شکل عمودی قطعه قطعه شده باشد
دو قاشق چای خوری سیر خرد شده
دو قاشق چای خوری زیره خرد شده
یک قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
سه فنجان لوبیا سفید پخته، شسته و خشک شده
یک فنجان آب
۱۱۳ گرم فلفل سبز خرد شده
به اندازه یک قوطی آب مرغ بدون چربی و کم نمک
یک چهارم فنجان برگ گشنیز
یک عدد لیمو، به هشت قطعه تقسیم شده باشد
روش پخت:
ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. روغن را اضافه کنید. روی مرغها یک چهارم قاشق چای خوری نمک بریزید. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، چهار دقیقه سرخ کنید. پیاز و پنج مورد بعدی از لیست مواد گفته شده را اضافه کنید. سه دقیقه سرخشان کنید. دو فنجان لوبیا، آب، یک دوم قاشق چای خوری نمک، یک فنجان فلفل سبز و آب مرغ را اضافه کنید. محتویات ماهی تابه را به جوش بیاورید.
یک فنجان لوبیا و یک فنجان فلفل سبز را در یک کاسه پوره کنید سپس به سوپ اضافه نمایید. اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشد. سپس با برگ گشنیز و لیمو سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
موادی که در این دستور پخت گفته شده است برای ۶ وعده میباشد. هر وعده شامل یک فنجان است.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا میباشد.
کالری: ۱۸۹
چربی در یک وعده: ۴/۳ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۰/۵ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۱/۸ گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۱ گرم
پروتئین در یک وعده: ۲۲/۳ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۱۵/۱ گرم
فیبر در یک وعده: ۴/۸ گرم
کلسترول در یک وعده: ۴۴ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۲/۶ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۶۲۴ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۶۷ میلی گرم
منبع: دکتر کرمانی