محمود حریری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: شعار هفته سلامت در سالجاری «زندگی سالم با نشاط و امید» است.
وی با اشاره به اینکه براساس شعار هفته سلامت سالجاری در تلاش برای افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه سلامت بهداشت روانی هستیم، افزود: تلاش میشود، برنامهها با محوریت بالا بردن بهداشت روانی و فعالیت در راستای خود مراقبتی انجام میشود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان با بیان اینکه افراد پس از سوانح و حوادث دچار مشکلات روحی و روانی میشوند، گفت: این مشکلات میتواند اختلالات روحی چون اضطراب و افسردگی را به دنبال داشته باشد.
حریری با بیان اینکه پس از اختلال اضطرابی، افسردگی شایعترین بیماری روحی در بین افراد جامعه است، اظهار کرد: افسردگی 12 درصد از مجموع اختلالات روانی را به خود اختصاص میدهد.
وی با اشاره به اینکه با بروز افسردگی خود فرد تمایلی برای حضور در جامعه ندارد، تصریح کرد: این فرد منزوی شده و این انزوا میتواند زمینه اختلال در سایر ابعاد زندگی فرد را به دنبال داشته باشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان با اشاره به اینکه هر فرد جزئی از جامعه محسوب میشود، تاکید کرد: انزوای این فرد میتواند جامعه را تحتالشعاع قرار دهد.
حریری با بیان اینکه هدف بهداشت جهانی از نامگذاری این شعار برای هفته سلامت این بود که مردم را نسبت به این اختلال آگاه کند، بیان کرد: با این اقدام شرایط برای اینکه مردم نسبت به افسردگی آگاهی یابند، افزایش مییابد.
وی خاطر نشان کرد: تامین سلامت جامعه در گرو مشارکت خود مردم و فعالیت مجموعه حاکمیتی در این راستا است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان زنجان یکی از مشکلات بر سر راه درمان افسردگی را ترس از برچسب خورده شدن به بیماران خواند و تاکید کرد: باید در این زمینه فرهنگسازی لازم انجام شود.
حریری با اشاره به اینکه عدم مراجعه افراد دارای اختلالات روحی به ویژه افراد افسرده میتواند باعث عدم درمان و در برخی موارد خودکشی فرد بیمار شود، اضافه کرد: این موضوع نیازمند فرهنگسازی برای پذیرش بیماریهای روحی به مشابه بیماریهای جسمی است.
منبع: فارس نیوز