به نقل از مجله خانواده سبز، گفتنی است؛ با شستن خیار این آفتها به طور کامل از روی پوست حذف نمیشوند و به همین دلیل متخصصین توصیه میکنند افراد هنگام مصرف پوست خیار را بگیرند.
مشکل دیگر استفاده از نوعی واکس و موم بر روی خیار است که برای حفظ رطوبت، جلوگیری از آفت زدگی و ایجاد رنگ سبز درخشان استفاده میشود و معمولاً از مواد شیمیایی، موم عسل یا مشتقات نفت به وجود میآید و مادهای مصنوعی است که میتواند در اثر خورده شدن در بدن تأثیرات منفی بگذارد.
گرچه پوست خیار حاوی ویتامین و فیبر فراوانی بوده و برای سلامت بدن بسیار مفید است، اما کارشناسان به افراد توصیه میکنند در صورتی که تمایل به مصرف خیار با پوست آن را دارند حتما از میوههای ارگانیک استفاده کنند و مطمئن شوند که در رشد و کشت آن از آفت کش و انواع مواد شیمیایی و واکس استفاده نشده است.
بیشتر بخوانید: ماست و خیار، بهترین پاک کننده ی طبیعی
بولتن نیوز