مصرف میوه جدا از تمام فواید و خاصیت هایش در کنترل بیماری ها نیز موثر و بسیار ضروری است. تحقیقات نشان داده احتمال ابتلا به دیابت در کسانی که به صورت روزانه میوه میل می کنند 12 درصد کمتر از سایر افراد است. همینطور افرادی که دیابت دارند نیز با استفاده از میوه ها می توانند احتمال مرگ را تا حد قابل توجهی کاهش دهند.
همچنین یافته ها نشان داد مصرف میوه توسط افراد دیابتی موجب کاهش بروز عوارض و مشکلات ناشی از دیابت تاثیرگذار بر عروق بزرگ خون مربوط به بیماری قلبی وسکته و عروق ریز خون مرتبط با بیماری های کلیوی، بیماری های چشمی، و نوروپاتی از ۱۳ تا ۲۸ درصد می شود.
در این مطالعه، محققان حدود ۵۰۰ هزار فرد را در چین ارزیابی کردند و دریافتند افرادی که افزایش مصرف میوه تازه داشتند در حدود ۰.۲ درصد کاهش در ریسک ابتلا به دیابت در طول ۵ سال مشاهده شد.
همچنین مصرف بیشتر میوه تازه در افراد دیابتی، منجر به کاهش ریسک مرگ تا ۱.۹ درصد در طول ۵ سال و همچنین کاهش ریسک مشکلات قلبی عروقی می شود.
منبع : مهر نیوز