ذرت مکزیکی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و انسان را در برابر انواع سرطانها ایمن نگه میدارد و برای پیشگیری از دیابت و نرمال نگه داشتن میزان قند خون مادهای مفید به شمار میرود.
ذرت مکزیکی به دلیل اینکه حاوی مقادیر زیادی گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم است از پوست و مو و همچنین ناخن محافظت میکند و سبب استحکام آنها میشود و املاحی همچون پتاسیم، فسفر و منگنز در آن به مقدار فراوان یافت میشود و این ماده غذایی سرشار از ویتامینهای گروه B است.
ذرت مکزیکی کمک بزرگی به رشد باکتری در روده کرده و اسیدهای چرب موجود در آن باعث بهبود عملکرد روده میشود و خاصیت ضد یبوست دارد.
هر ۱۰۰ گرم کنسرو ذرت مکزیکی حاوی ۸۶ کیلو کالری است و یک ماده غذایی رژیمی محسوب میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان