مشخصات اشخاصی که تغذیه سالم دارند

tagziyeh-salem

غذاهای سالم  به چه غذاهایی اطلاق می شود؟ بارها، به این غذاها و همینطور منفعتها و تاثیرهای آنها بر روی تندرستی، لاغری و … اشاره شده است. ولی اگر مایلید بدانید اشخاصی که غذاهای سالم می خورند را چگونه  می‌ شود تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، می‌توانید بعضی از این ویژگیها را بخوانید

  1. برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست می‌کنند زیرا می‌دانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است.
  2. در فروشگاه‌های مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید می‌گردند.
  3. کار مورد علاقه‌شان در آخر هفته، سر زدن به بازار تره‌بار و خرید میوه‌جات و سبزیجات تازه است. زیرا می‌دانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده سالم تر است.
  4. سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده می‌کنند.
  5. دسر خام و بدون قند که می‌تواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانه‌های خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده می‌کنند.
  6. در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. می‌دانند افزودن سبزیجات به وعده‌های غذایی بهترین راه افزایش باکتری‌های مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.
  7. به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست می‌کنند.
  8. از آبمیوه‌های آماده استفاده نمی‌کنند و به جای آن خودشان آب میوه می‌گیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.
  9. وعده‌های غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقوی‌تر می‌سازند.
  10. به جای هویج نارنجی، هویج بنفش می‌خرند زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان است.
  11. آجیل بیشتری می‌خورند و حبوبات، دانه‌ها و بقولات خود را پرورش می‌دهند تا هضم راحت‌تر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.

 

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.