غذاهای سالم به چه غذاهایی اطلاق می شود؟ بارها، به این غذاها و همینطور منفعتها و تاثیرهای آنها بر روی تندرستی، لاغری و … اشاره شده است. ولی اگر مایلید بدانید اشخاصی که غذاهای سالم می خورند را چگونه می شود تشخیص داد، در نکات کوتاه زیر، میتوانید بعضی از این ویژگیها را بخوانید
- برای صبحانه مخلوطی از آبمیوه و سبزیجات (اسموتی) درست میکنند زیرا میدانند سرشار از مواد مغذی و فیبر است.
- در فروشگاههای مواد غذایی سالم به دنبال مواد غذایی مقوی جدید میگردند.
- کار مورد علاقهشان در آخر هفته، سر زدن به بازار ترهبار و خرید میوهجات و سبزیجات تازه است. زیرا میدانند خوردن محصولات تازه فصلی از مصرف کنسروها و غذاهای آماده سالم تر است.
- سبزیجات مورد نیازشان را خودشان پرورش داده و در آشپزی استفاده میکنند.
- دسر خام و بدون قند که میتواند حاوی کاکائو، دانه چیا (گیاهی معطر از خانواده نعناع که دانههای خوراکی دارد)، آووکادو و نارگیل باشد، درست کرده و برای شیرین کردن آن از شیرینکنندههای طبیعی مانند خرما، کهور یا عسل استفاده میکنند.
- در آشپزخانه خود غذاهای گیاهی تخمیر شده خانگی و انواع سبزیجات وجود دارد. میدانند افزودن سبزیجات به وعدههای غذایی بهترین راه افزایش باکتریهای مفید روده بوده و برای هضم غذا و ایمنی بدن مناسب است.
- به جای ماست و شیربادام حاضری موجود در بازار، خودشان ماست و شیربادام درست میکنند.
- از آبمیوههای آماده استفاده نمیکنند و به جای آن خودشان آب میوه میگیرند؛ مانند آب کلم پیچ، لبو، هویج، خیار، کرفس، اسفناج و زنجبیل.
- وعدههای غذایی خود را با آکای (نوعی خرما) و سبزیجات مقویتر میسازند.
- به جای هویج نارنجی، هویج بنفش میخرند زیرا سرشار از آنتیاکسیدان است.
- آجیل بیشتری میخورند و حبوبات، دانهها و بقولات خود را پرورش میدهند تا هضم راحتتر و ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.
-
منبع مقاله: salemzi.com