مواد لازم
پاستا صدفی جامبو: 450 گرم
گوشت چرخکرده: 300 گرم
پیاز کوچک (رندهشده): 1 عدد
پنیر موزارلا (رندهشده): 350 گرم
پنیر پارامسان (رندهشده): نصف پیمانه
تخممرغ (کمی زدهشده): 2 عدد
پودر سیر: به اندازه سر سوزن
آویشن خشک آسیابشده: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک آسیابشده: نصف قاشق چایخوری
سس گوجهفرنگی: 1 پیمانه
پنیر پارامسان رندهشده (اضافی): 4/1 پیمانه
به نقل از بولتن نیوز به نقل از مجله روزهای زندگی، طرز تهیه
1- پاستا را مطابق دستورالعمل روی بستهاش بپزید، سپس زیر آب سرد گرفته و در صافی بریزید. گوشت چرخکرده را با پیاز مخلوط کرده و در مقدار کمی روغن مایع سرخ کنید تا قهوهای رنگ شده و آبش کشیده شود. به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه بزنید.
2- گوشت چرخکرده، پنیر موزارلا، نصف پیمانه پنیر پارامسان، تخممرغ، پودر سیر، آویشن و جعفری را درون یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید، بعد داخل صدفها را با این مخلوط پر کنید.
3- 3/1 از سس گوجهفرنگی را با مقدار کمی روغن مایع مخلوط کرده و کف یک ظرف نسوز مستطیلشکل پخش کرده و پاستاها را کنار هم درون این ظرف بچینید. باقیمانده سس گوجهفرنگی را رویشان ریخته و 4/1 پیمانه پنیر پارامسان اضافی را بپاشید. ظرف را 25 الی 35 دقیقه در فری که قبلاً با حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کردهاید قرار دهید تا پنیر آب شود. قبل از سرو 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.