جک فروت را می شناسید؟ آیا تا به حال این میوه را مصرف کرده اید؟ جک فروت که یک میوه ی خوشمزه ی تایلندی است، می تواند منبعی برای کاکائو باشد. البته نه خود میوه، بلکه دانه های جک فروت را میتوان به جای کاکائو در درست کردن شکلات و پختن کیک استفاده کرد.
خوردن شکلات برای بعضی افراد بسیار لذتبخش و گاهی دوری از آن اجتنابناپذیر است، اما منابع استفاده از شکلات به دلیل افزایش تقاضا با کمبود مواجه خواهد شد و دانشمندان در حال بررسی منبعی جایگزین برای بوی خاص شکلات و عطر و طعم آن هستند.
به نقل از سلامت آنلاین، زینیوز نوشت: دانشمندان دانههای گیاهی «جکفروت» را جایگزین کاکائو در ساخت شکلات میکنند.
دانههای جکفروت (jackfruit) رایحه شکلاتی دارند و جایگزینی ارزان و فراوان برای کاکائو هستند.
محققان دانشگاه سائو پائولو در برزیل اظهار کردند: ترکیبات موجود در دانههای جک فروت همان عطر و طعم شکلات را دارند و جایگزینی ارزان و فراوان برای تولید شکلات خواهند بود.
کشاورزان در سطح جهانی سالانه حدود ۳/۷ میلیون تن کاکائو تولید میکنند. با توجه به افزایش تقاضا در سراسر جهان، برداشت کاکائو به ۴/۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۰ خواهد رسید.
یافتههای این بررسی در مجله Agricultural and Food Chemistry منتشر شده است.
منبع / tnews