یک مطالعه در مجله تغذیه آمریکایی نشان داده است که خوردن انواع توتها به طور روزانه، به طرز قابل توجهی میتواند منجر به کاهش فرایند التهابی در بدن شود.
جوی دو سر:
مصرف منظم آن باعث افزایش و ترویج باکتریهای مفید روده و کارآمدتر شدن اکسیداسیون چربی در بدن میشود. همچنین مصرف منظم جو باعث کاهش مقاومت به انسولین میشود.
زنجبیل:
زنجبیل حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی ضد التهاب، ضد باکتری و ضد بیماری است. ترکیبات موجود در زنجبیل باعث مسدود شدن چندین ژن و آنزیم در بدن میشود که در ترویج التهاب نقش دارند.
چای سبز:
حاوی ترکیباتی به نام اپیگالوکتشین گالات است و یک اکسیر ضد التهابی قوی نسبت به چای سیاه و سفید شناخته میشود. خواص ضد التهابی چای سبز منجر به جلوگیری از رشد و توسعه تومورهای پوست میشود.
شکلات تیره: آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو به از دست دادن وزن و کاهش سطح قند خون کمک میکند. شکلات تیره در این میان حاوی ترکیبات ضد التهابی است که باعث کاهش مقاومت به انسولین نیز میشود.
ماهی قزل آلا: چربیهای سالم موجود در این ماهی به عنوان اسیدهای چرب امگا 3 از طریق افزایش آدیپونکتین، هورمونی که توانایی ماهیچهها را به استفاده از کربوهیدرات برای تولید انرژی زیاد میکند، باعث افزایش سوخت و ساز بدن و از بین بردن چربیها و در نهایت کاهش شاخصهای التهاب میشوند.
منبع: بهداشت نیوز