در این فصل از سال بهتر است کمتر فست فود میل کنید و خود را در معرض ابتلا به سندرم روده تحریکپذیر قرار ندهید، مصرف هات داگ و نوشابه گازدار را به حداقل برسانید و باعث ایجاد سوزش معده و از بین رفتن باکتری های خوب روده خود نشوید. به راهنمایی های متخصصین تغذیه در این زمینه دقت کنید.
با گرم شدن آبوهوا و فرا رسیدن فصل بهار، باید در انتخابهای غذایی تجدیدنظر کرد یا دقت بیشتری به خرج داد. برخی مواد غذایی با اینکه در مواقع دیگر هم مضر هستند، اما در فصل بهار تاثیر منفی بیشتری میگذارند. بعضی افراد ممکن است بخواهند در آبوهوای خنک بهاری به پیکنیک بروند و نوشابه گازدار بخورند، اما نوشابههای گازدار و شیرین میتوانند به دستگاه گوارش آسیب برسانند. نوشابههای گازدار معمولا حاوی اسید فسفریک و قند تصفیهشده سفید هستند که هر دوی این مادهها، باکتریهای خوب روده را از بین میبرند. گازی که در نوشابهها وجود دارد، هوای اضافی زیادی به دستگاه گوارش اضافه میکنند و میتوانند باعث سوزش معده شوند. این وضعیت ممکن است خصوصا برای کسانی مشکلزا باشد که مستعد ابتلا به مشکلات گوارشی هستند. یکی از مطالعات منتشرشده در BMC Gastroenterology نشان میدهد که کسانی که مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر هستند و نوشابههای گازدار هم مصرف میکنند، با علائم شدیدتری نسبت به دیگر بیماران مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر مواجه میشوند که از نوشابههای گازدار استفاده نمیکنند. استفاده از ساندویچهای هاتداگ در فصل بهار ممکن است افراد را با مشکل مواجه کند. در واقع، انواع سوسیسها معمولا حاوی نیترات هستند که بهعنوان نوعی ماده نگهدارنده به مواد غذایی اضافه میشود و میتواند باکتری مفید لاکتوباسیلوس را در روده از بین ببرد. از طرف دیگر، استفاده از هاتداگها و سوسیسها در طولانیمدت هم برای انسانها خوب نیست.
سلامتیسم