سعی کنید نسبت به شغل خود نگرشی مثبت داشته باشید، از گلایه و شکوه پرهیز کنید و بدبینانه به همه چیز نگاه نکنید. سعی کنید رضایت شغلی خود را با تعامل و برخورد مناسب با همکارانتان افزایش دهید و و انگیزه کاریتان را با دوری از استرس و رفتارهای مثبت افزایش دهید. می خواهیم به ویژگی های و خصوصیات افرادی که به کارشان علاقه مند هستند را بدانیم با ما همراه باشید.
داشتن نگرش مثبت در محل کار همراه با مثبتاندیشی، عملکرد کاری شما را تحت تاثیر قرار میدهد و شما را به کارمند مولّد و سودمندی تبدیل میکند. این ویژگی حتی میتواند موفقیتهای شغلی شما را دگرگون کند و برداشت همکارانتان درباره شما را تغییر بدهد. شاغلهایی که با نگرش مثبت در محل کار حاضر میشوند، شانس ارتقای رتبه خودشان را افزایش میدهند و حتی به الگوی مثبتی در نظر همکاران دیگر تبدیل میشوند. نگرش مثبت یعنی چه؟ نگرش هر فرد، شیوهای است که او را در اولین تماس به دیگران معرفی میکند. شما میتوانید انتخاب کنید که نگرش شاد، مثبت و خوشبینانهای نسبت به کارتان داشته باشید، یا اینکه بدبینانه، منفی و با نگاه انتقادی به تمام مراحل کارتان نگاه کنید. به گزارش Mayo Clinic، مثبتاندیشی و نگرش مثبت، سلامت روانی شاغلها را تقویت میکند و به آنان کمک میکند تا در موقعیتهای بحرانی و استرسزا عملکرد بهتری از خودشان نشان بدهند. اگر نگرش مثبتی در محل کار داشته باشید، همکاران شما هم رفتار بهتری را با شما در پیش میگیرند و برقراری ارتباط با افراد دیگر برای شما راحتتر میشود. تشخیص نگرش مثبت نگرش مثبت دارای نشانههای خاصی است و همه افراد شاغل (از کارمندان تا مدیران) میتوانند به نشانههای آن دقت کنند. شاغلهایی که نگرش مثبت را در محل کارشان انتخاب کردهاند، این ویژگیها را دارند:
اضافهکاری انجام میدهند، به کارشان علاقه دارند، مهربان هستند و همواره تمایل دارند که به دیگران کمک کنند. مدیرانی هم که با مهربانی و دلسوزی نسبت به کارمندانشان رفتار میکنند، نگرش مثبتی دارند. علاوه بر این، بنیان رابطه بین مدیران و کارمندان باید براساس قدردانی دوطرفه باشد. قدردانی دوطرفه به همه کمک میکند تا راحتتر نگرش مثبت را انتخاب کنند. فواید داشتن نگرش مثبت افرادی که با نگرش مثبت در محل کارشان حاضر میشوند، میتوانند فواید و مزیتهای این انتخاب را ببینند. این افراد در مواقعی که باید طرحی از یک برنامه کاری را ارائه بدهند یا درباره آخرین پروژه سازمان سخنرانی کنند، با مثبتاندیشی به استقبال دیگران میروند و به نتیجه موفقیتآمیز امیدوار هستند. آنان روی بخشهای روشن اهداف تاکید میکنند و اجازه نمیدهند که ذهن همکاران به سمت جنبههای کاملا منفی ماجرا کشیده شود. این رفتار، انگیزه همه کارکنان را حفظ میکند و آنان را به حرکت وامیدارد. تغییر فضای کاری با نگرش مثبت وقتی که فضای کار، حالت منفی به خودش میگیرد و کارکنان ناراضی به نظر میرسند، شما میتوانید با کمک نگرش مثبتتان به تغییر این فضا کمک کنید و به همه روحیه بدهید. هم مدیران و هم کارمندان میتوانند از این ترفند کمک بگیرند. کارهای سادهای مانند صرف ناهار دستهجمعی با حضور مدیران یا برگزاری جلسات آزاد برای بیان مسائل مختلف، میتوانند همه چیز را تغییر بدهند و بهرهوری شرکتها و سازمانها را بالا ببرند
سلامتیسم