در فصل بهار انواع صیفی جات متنوع وجود دارد که می توانیم از تمام آنها استفاده کنیم و دسرهای لذیذی تهیه نماییم. ریواس، یکی از سبزیهای این فصل است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است بین برنامه غذاییتان جایی برای آن باز کنید.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر ریواس را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
ریواس 4 الی 5 ساقه
شکر 2 فنجان
آب 2 لیوان
زعفران و گلاب به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. ریواسها را پوست بگیرید و به قطعههای دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس ریواسهای خرد شده را درون شربت بریزید.
دقت کنید زمان پخت ریواسها طول نکشد زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود میپزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود.