ادویه، یکی از پرکاربرد ترین طعم دهنده ها به غذاست. بیشتر خانم ها و آشپز ها از ادویه های فراوان و متنوعی در پخت غذا استفاده می کنند و در تلاشند که با این طعم دهنده ها غذا را خوشمزه تر کنند. ادویه اگر به صورت طبیعی باشد خواص فراوانی دارد. کمک به کاهش وزن و لاغری یکی از خواص این طعم دهنده هاست. پژوهش های اخیر، از خاصیت ضد سرطانی ادویه (در بعضی سرطان ها) سخن می گوید. برای آگاهی از خواص ادویه، متن زیر را حتما بخوانید و به دوستانتان هم توصیه کنید.
اضافهکردن ادویه و سبزیهای معطر به رژیم غذایی میتواند برای سلامت شما مفید باشد و همچنین به حفظ وزن طبیعی کمک کند.
به علاوه آنها میتوانند به پیشگیری از برخی سرطانها کمک کنند، فشارخون را کاهش دهند، به کنترل قند خون کمک کنند و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند.
• نمک را با گیاهان معطر جایگزین کنید.
گیاهان معطری مانند مرزنگوش، آویشن، رزماری، جعفری و سیر میتوانند رایحه طبیعی غذاها را بیرون بکشند.
اسانسهای روغنی موجود در این گیاهان ممکن است بتواند در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا به شما کمک کند.
منافع بهداشتی آویشن بینظیر است. این گیاه به طور سنتی برای درمان سرفه، حتی سیاهسرفه استفاده میشده است.
معلوم شده است که کورکومین موجود در ادویه کاری باعث کوچکشدن پولیپهای روده بزرگ پیش-سرطانی میشود.
ادویه گرم مانند زنجبیل،جوز بویا، دارچین،فلفل شیرین،فلفل سیاه و فلفل قرمز باعث حرکت خون از قسمتهای مرکزی بدن به پوست میشوند. به گفته دکتر زیک این وضعیت باعث میشود خون به صورتی یکنواختتر در سراسر بدن پخش شود و ممکن است فشارخون بالا را نیز کاهش دهد.
موادی به نام جینجرولها که در زنجبیل وجود دارند می توانند به کنترل تهوع کمک کنند
ادویهجاتی مانند دارچین و جوز بویا را به جای شکر برای شیرین کردن تنقلات استفاده کنید