میگو یکی از انواع مواد غذایی دریایی می باشد که جدا از داشتن طعم لذیذ دارای خواص فراوانی است و سرشار از مواد مغذی می باشد. به دلیل بالا بودن ارزش غذایی میگو لازم است، هفتهای یک بار در فهرست غذایی خانواده گنجانده شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خوراک میگو با سس تند را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم:
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک عدد
مواد لازم برای تهیه سس تند:
زنجبیل تازه، رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده: ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده: ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه: ۳ برگ
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: ۱ شاخه
سرکه: سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
میگو: ۵۰۰ گرم
برگ گشنیز خرد شده: یک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک عدد
مواد لازم برای تهیه سس تند:
زنجبیل تازه، رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز کاملاً خرد شده: ۲ عدد کوچک
سیر کاملاً خرد شده: ۴ حبه
فلفل قرمز کاملاً خرد شده: ۱ عدد
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه: ۳ برگ
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده: ۱ شاخه
سرکه: سه قاشق غذاخوری
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
روش تهیه:
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، برگ آویشن، جعفری و کرفس را با هم مخلوط کنید. آنها را به همراه ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
پودر کاری را با حدود ۱۲۵ میلی لیتر آب کاملاً مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاید.
روغن را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. در تمام مدت خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
میگوها را داخل ماهیتابه بریزید و جند دقیقه سرخ نمایید. سپس مقداری آب داخل ماهیتابه بریزید طوری که میگو اندکی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. ۲ الی ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند. سپس برگ گشنیز و پیازچه را به آنها بیفزایید و هم بزنید.
این غذا را میتوانید همراه با برنج سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاین