با استفاده از محصولات پروبیوتیک و مکمل امگا 3 می توانید علائم آسم و آلرژی را کاهش دهید، این محصولات خوراکی می توانند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و مانع شدت یافتن مشکلات این بیماران خواهند شد، همچنین با کاهش وزن نیز می توانید در این زمینه نقش داشته باشید.
وقتی که علائم آلرژی واقعا شما را آزار میدهند، مواد غذایی خام را از رژیم غذایی کنار بگذارید و موقتا از کنسروها بهعنوان جایگزین استفاده کنید. آیا میدانید که در بین انواع مواد غذایی خام، سیبهای خام یا آفتکشهایی که روی کاهوها وجود دارند، میتوانند آلرژی شما را تشدید کنند؟ در دوره اوج فصل آلرژی، وقتی که علائم آلرژی واقعا شما را آزار میدهند، مواد غذایی خام را از رژیم غذایی کنار بگذارید و موقتا از کنسروها بهعنوان جایگزین استفاده کنید. پختن مواد غذایی هم راه خوبی برای کاهش علائم آلرژی در این وضعیت است. بنابراین، کمپوت سیب موقتا میتواند جایگزین خوبی برای سیب خام باشد. ماست پروبیوتیک و محصولات پروبیوتیک بخورید. دکتر گروسان (متخصص گوش و حلق و بینی در لسآنجلس) به همه افراد مبتلا به آلرژی توصیه میکند که انواع محصولات پروبیوتیک مانند ماست پروبیوتیک را به رژیم غذایی خودشان اضافه کنند. پروبیوتیکها، باکتریهای مفیدی هستند که فواید زیادی برای بدن دارند. روی برچسب مواد غذایی حاوی پروبیوتیک معمولا نام لاکتوباسیلوس (lactobacillus) و بیفیدوباکتریوم (bifidobacterium) درج میشود. این محصولات میتوانند به تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک کنند و درنتیجه علائم آلرژی را کاهش بدهند. وزنتان را به محدوده استاندارد برسانید. محققان میگویند که چاقی میتواند آسم را بدتر کند. آنان در یکی از بررسیهای گسترده اخیر که شامل ۱۵ مطالعه بود، متوجه شدهاند که کاهش وزن باعث بهبودی در شرایط افراد مبتلا به آسم میشود. پس اگر اضافهوزن دارید و به آسم مبتلا هستید، حتما رژیم غذایی خودتان را تغییر بدهید و وزنتان را به محدوده سالم برسانید.
۵ پیشنهاد تغذیهای به مبتلایان به آسم و آلرژی
مصرف امگا-۳ را افزایش بدهید. بعضی از مطالعات نشان دادهاند که رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ میتواند به کاهش علائم آسم کمک کند. بهگفته محققان، استفاده از مکملهای امگا-۳۳ میتواند التهاب مسیر تنفسی را کاهش بدهد. شما میتوانید با اضافه کردن انواع ماهیهای چرب مانند سالمون، ساردین، خالمخالی و تُن، میزان امگا-۳ را در رژیم غذایی خودتان بیشتر کنید.
واسابی را امتحان کنید . واسابی، خمیر سبزی که همراه با سوشی در رستورانهای ژاپنی ارائه میشود، میتواند به باز کردن بینی و تنفس بهتر شما در مواقع تشدید علائم آلرژی کمک کند. بهگفته دکتر گروسان، این روش اصلا تضمینی نیست، اما میتواند هیستامینهای مرتبط با آلرژی را تا حدودی از بین ببرد.
سلامتیسم