هندوانه یکی از میوه های لذیذی است که طرفداران زیادی دارد. جالب است بدانید شما می توانید با استفاده از هندوانه نوعی سس بسیار خوشمزه تهیه کنید و روی سالاد سبزیجات از آن استفاده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سرکهٔ هندوانه را به شما آموزش دهیم .


مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
مواد لازم:
۱ پیاله، برش‌هایی ازهندوانهٔ بی‌دانه
۱ پیاله از توت فرنگی‌های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمی‌توانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.

 

منبع: راهنمای سفر من