در این آزمایش اطلاعات تغذیهای 350 هزار نفر جمعآوری سپس بررسی شد چه تعداد از آنان در طول دوره 10 ساله انجام این مطالعه بر اثر بیماریهایی همچون سرطان و بیماری قلبی جان خود را از دست دادهاند.
به گفته محققان، زنانی که بیشترین میزان قند مازاد را با مصرف خوراکیهایی همچون شکلات و شیرینی دریافت کرده بودند با خطر قابل توجهی روبرو نبودند. هرچند گروهی که از قند موجود در نوشیدنیهایی همچون نوشابه و آب میوه مصرف کرده بودند احتمال فوت آنان به دلایل مختلف بیشتر بود؛ زیرا قند موجود در نوشیدنیها به سرعت جذب شده و به افزایش قابل توجه قند خون منجر میشود.
همچنین در این بررسی مشخص شد زنانی که از بیشترین میزان فروکتوز، قند موجود در میوه، آب میوه و نوشیدنیهای غیرالکلی مصرف کرده بودند در طول انجام مطالعه بیشتر در معرض مرگ قرار گرفتند.
به گفته محققان، فروکتوز با تولید محصولهای نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AEGs)، موجب میشود جداره رگها آسیب ببیند. همچنین مصرف بالای آن مقاومت به انسولین را ایجاد میکند.
منبع : isna.ir