می خواهیم در این بخش شما را با روش تهیه استیک تند با میگو و اسفناج آشنا کنیم. افرادی که از مشکل کم خونی رنج میبرند یا خانم های باردار می توانند از این خوراک میل کنند. این خوراکی خوشمزه فواید درمانی زیادی برای سلامتی تان دربردارد، ارزش تغذیه ای و کالری موجود در این خوراک را در ادامه این بخش آورده ایم.
دستور آشپزی امروز به طرز تهیه استیک تند با میگو و اسفناج اختصاص دارد که غذایی بسیار کمکالری و مناسب برای وعده شام خانوادههایی است که علاقه به خوردن غذاهای پرکالری و سنگین ندارند. این غذا میتواند گزینه بسیار مناسبی هم برای خانمهای باردار و افراد مبتلا به کمخونی باشد. برای تهیه این غذا برای ۴ نفر به یکچهارم فنجان سرکه برنج یا سرکه سیب، یک و نیم قاشق غذاخوری سس سویا یا سس انار، ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت، ۴ قاشق چایخوری روغن کانولا، ۳۵۰ گرم گوشت استیکی خردشده، یکچهارم یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، ۱۰ عدد میگوی درشت بدون پوست و خردشده و ۴۵۰ گرم اسفناج ریز و ترد نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که سرکه برنج یا سیب را با سس سویا یا انار و آرد ذرت ترکیب کنید تا سس یکنواختی آماده شود. سپس، ۲ قاشق از روغن را در تابه بزرگ و نچسبی گرم کنید. گوشتهای نازک و خردشده را با نمک و فلفل طعمدار کنید و آنها را حدود ۲ دقیقه تفت دهید. حالا میگوها را به تابه اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه تفت دادن، تمام گوشتها را با آبی که انداختهاند از تابه خارج کنید. باقی روغن را داخل تابه بریزید و اسفناجهای خردشده را در آن تفت بدهید تا نرم شوند. بعد از نرم شدن اسفناج، میگو و گوشت را داخل تابه بریزید؛ سس را روی آن بکشید و ۴ دقیقه در تابه را بگذارید تا هم گوشتها مغزپخت شوند و هم سس گوشت شما کاملا غلیظ! این غذا را گرم سرو کنید.
هر وعده از این خوراک استیک گوشت و میگوی ما دارای ارزش تغذیهای زیر است: ۲۰۴ کیلوکالری انرژی ۸ گرم چربی ۵۴ میلیگرم کلسترول ۶ گرم کربوهیدرات ۲۲ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۳۸۴ میلیگرم سدیم ۶۶۰ میلیگرم پتاسیم ۱۰۰ درصد ویتامین A ۵۰ درصد ویتامین C ۲۳ درصد روی ۱۵ درصد آهن
سلامتیسم