” کوسکوس” در واقع نوعی بلغور گندم است و در کشورهای عربی و شمال افریقا، محبوبیت زیادی دارد. کوسکوس، جزو سالم ترین غله هاست و دارای ویتامین ب 6 ، نیاسین، ریبوفلاوین و اسیدفولیک است . به ازای هر 100 کالری، 6/3 گرم پروتئین دارد و نسبت به برنج و یا پاستا، دارای چربی بسیار کمتری است. در برخی از کشورها، به صورت بسته بندی در فروشگاهها موجود است .
چنانچه می خواهید یکبار بپزید و دوبار بخورید، به جای پلو و خورش و پاستاهای مختلف ، سالاد کوسکوس بخورید. با این روش که در زیر خواهد آمد همه عطر و طعم ، درخودش حفظ خواهد شد. شما میتوانید به آسانی ، با هر چه می خواهید، از سبزیجات گرفته تا گوشت های کم وزن بدون چربی و چاشنی های غذایی ، دستورالعمل خودتان را داشته باشید. کالری این سالاد زیر 100 است .
مواد اولیه سالاد کوسکوس:
1 فنجان دانه کوسکوس که صد در صد از گندم باشد
2/1 فنجان آب
1 فنجان کدوی سبز
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
2/1 فنجان پیاز قرمز
4/3 قاشق چایخوری زیره سیاه
2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
2/1 فنجان سس ایتالیایی کم چرب (شما میتوانید با کمی ماست، روغن زیتون و سرکه بالزامیک، سس خودتان را درست کنید)
کمی جعفری تازه
دستورتهیه سالاد کوسکوس:
چنانچه کوسکوس را آماده از فروشگاه می خرید، مطابق دستورالعمل درج شده بر روی بسته ،آن را بپزید. کوسکوس سنتی، زمان زیادی را باید بگذراند و آرام و طولانی پخته شود ؛
ولی راه ساده تر آن است که بر روی آن آب جوش ریخته و بعد از ازدیاد حجم، بگدارید تا کمی بپزد. بعداز ساعتی که کوسکوس پخته شد، می توانید آن را با چنگال نرم کرده و سپس کدو و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
در انتها ، سس کم چرب را روی مخلوط سالاد ریخته و با یک سلفون ، روی آن را پوشانده و به مدت حداقل 8 ساعت در یخچال قرار دهید . شام سالم و غنی شما آماده است . نوش جان.
√ سالادی مغذی و آسان به نام سالاد نخود
√ سالاد یونانی پیشنهاد ویژه دکتر سلام برای شما
برگردان: سیما آزادفلاح