میگو و ماهی یکی از غذاهای دریایی هستند که سرشار از ویتامین و مواد مغذی هستند. یکی از دلایلی که افراد ماهی و میگوی کمتری استفاده می کنند این است که حال و حوصله ی پاک کردن و تمیز کردن آن را ندارند. در این مطلب می خواهیم روش پاک کردن این موجودات دریایی را به شما آموزش دهیم تا روش اصولی آن را بیاموزید.

پاک کردن میگو

ابتدا میگو‌ها را در کمی آب بجوشانید تا پوسته آن نرم شود سپس پوست میگو را بگیرید و پس از جدا کردن پوست، سر میگو را با دست جدا کنید و با کارد یک شیار نازک پشت کمر آن ایجاد و با دست روده دراز و سیاهی را که در آن شیار است بگیرید و میگو‌ها را با آب سرد شسته و در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود سپس آن‌ها را به ازای هر وعده بسته بندی کنید.ابتدا میگو‌ها را در کمی آب بجوشانید تا پوسته آن نرم شود سپس پوست میگو را بگیرید

 

روش صحیح برای پاک کردن ماهی

برای پاک کردن ماهی ابتدا چند ورق روزنامه روی تخته کار پهن کنید و ماهی را روی آن بگذارید. با چاقو، برس سیمی یا فلس گیر در جهت خلاف خواب فلس روی ماهی بکشید تا پولک‌های آن جدا شود. پس از اینکه تمام فلس‌ها را پاک کردید برگه رویی روزنامه را با فلس جمع کنید و ماهی را روی لایه زیری روزنامه قرار دهید.

 

برای گرفتن فلس های ماهی می‌توانید ماهی را در یک ظرف آب نمک به مدت ۵ دقیقه بگذارید و بعد در‌‌ همان ظرف فلس ماهی را بگیرید. در این صورت هیچ فلسی نخواهد پرید.برای پاک کردن ماهی ابتدا چند ورق روزنامه روی تخته کار پهن کنید

 

گردآوری :  جوان ایرانی