می خواهیم روش پخت کیکی را به شما آموزش دهیم که بر خلاف بقیه ی کیک ها، تخم مرغ کمی لازم دارد. این کیک سه تخم مرغی، روش پخت بسیار آسانی دارد و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید. با دکتر سلام همراه ما باشید تا با این کیک خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم:
آرد الک شده: یک و نیم پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
کره (به دمای اتاق رسیده باشد): یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را به همراه بکینگ پودر، چند بار الک میکنیم.
کره را در ظرفی جداگانه ریخته، پودر قند را به آن اضافه میکنیم و با همزن، هم میزنیم.
وقتی کره و پودر قند خوب مخلوط شدند، تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدام، با هم زن، خوب مواد را مخلوط میکنیم.
آرد را کم کم به مخلوط بالا اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد، یکدست شوند.
قالب کیک را چرب میکنیم و کمی کف آن را آرد میپاشیم.
مایهی کیک را داخل قالب ریخته و در فری با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار میدهیم.
بویر نیوز