در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه یک کوکی را آموزش دهیم که در آن از شکر و سایر شیرینی کننده های غیر طبیعی استفاده نشده است و به همین جهت بسیار سالم است. این کوکی به خاطر استفاده از کشمش و موز طعم دلنشین شیرینی را برای شما به همراه دارد.
آماده سازی: ۱۰دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مناسب برای: ۸ نفر
مواد لازم:
۱ موز رسیده، له شده (حدود ۱/۳ فنجان)
۱/۲ فنجان پرک جو دو سر
۱/۴ فنجان کشمش
دستور پخت:
ابتدا فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۶ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
سپس تمام مواد را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
به اندازه یک قاشق غذاخوری گلوله ای از مواد خمیری برداشته و به آرامی بر روی کاغذ روغنی پهن شده در سینی فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزد تا جایی که روی آن قهوه ای شود.
پس از پخت به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس از سینی جدا کرده و در ظرف مخصوص سرو بچینید. همچنین می توانید روی آن ها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
افزودنی های اختیاری:
همچنین می توانید مواد زیر را به دلخواه و مطابق ذائقه خود به کوکی اضافه کنید.
۱/۲ قاشق چای خوری دارچین
مقدار اندکی نمک
۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۱/۴ فنجان چیپس شکلات
۱/۴ فنجان گردو خرد شده
منبع: بویر نیوز