بی تردید شما هم تا کنون اسم گل سرخ محمدی به گوشتان خورده است. این گل یکی از خوشگل ترین و پر خاصیت ترین گلهای جهان است که ما در کشور عزیزمان زیاد در دسترس داریم چه به
صورت خشک و چه به صورت تازه. امام قصد داریم شمار را با طرز تهیه و همچنین خواص درمانی معجونی که از این گل زیبا و پرخاصیت تهیه می شود و به نام “معجون گل قند” آشنا کنیم. شاید شما هم از دسته افرادی باشید که گاهی داستانهایی از خواص درمانی این گل بی نظیر شنیده اید اما شنیدن کی بود مانند دیدن. امید است که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
گل قند طبیعت گرم و تر دارد
خواص درمانی
- آرامبخش اعصاب و خواب
- تقویت معده و روده
- ضد یبوست
- ضد اسپاسم
- بهبود عملکرد گوارش و کبد
- اشتها آور
- نشاط آور
- رفع کم خونی
- درمان افسردگی
- درمان صرع
- شاداب کننده
- رفع بوی بد دهان
- تقویت کننده عمومی بدن
- تقویت(قوه باه)قوای جنسی
- درمان سرد مزاجی بانوان
- تقویت کننده پوست
طرز تهیه
برای تهیه این معجون مفرح به مقداری گل محمدی ، پودر قند کمی گلاب نیاز دارید.
ابتدا ظرفی شیشه ای با دهانه بزرگ و مقداری پودر قند را در دسترس قرار داده سپس اگر دسترسی به گل تازه دارید مقداری گل تازه را چیده و گلبرگ های آن را از غنچه جدا کنید و اگر گل تازه در دسترس ندارید از گل خشک هم می توانید استفاده کنید. مقداری پودر قند را مانند لایه ای نازک داخل ظرف بریزید و پهن کنید سپس یک لایه نازک گلبرگ را روی پودر قند قرار داده و چند قاشق چایخوری گلاب را روی آنها بپاشید این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. درب ظرف را بسته و به مدت 3 هفته در جایی مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید پس از طی این مدت آماده مصرف شده است .
روش مصرف
بزرگسالان: 1تا2 قاشق مربا خوری، 3 بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
کودکان بالای دو سال: 1 قاشق چای خوری، 3 بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
نکات مهم
از دیدگاه طب سنتی این معجون گرم و تر است و برطرف کننده سردی معده و کبد میباشد.
بهترین اثر بخشی فرآورده در افراد سرد مزاج با سردی معده و کبد میباشد.
در خانمهای باردار و کودکان بالای 2 سال به راحتی قابل استفاده است.
دارو در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
منبع-http://hakimtehrani.com