یکی از مواد بسیار محبوب و پر طرفدار که در سبد غذایی مردم ایران جایگاه ثابتی دارد نان است که به همین دلیل افراد به منظور خرید و استفاده از آن باید به بهداشتی بودن نان توجه جدی به خرج دهند و نان های با کیفیت و دارای شناسنامه را تهیه نمایند.
کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: از خرید نانهای بدون شناسنامه در سوپرمارکتها پرهیز شود که در این خصوص لازم است تمامی نانهایی که در سوپرمارکتها و فروشگاهها عرضه میشود، دارای مجوزهای بهداشتی باشند.
مهندس زهره پوراحمد در این باره گفت: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشد و با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت شدهاند و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده، لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، پوراحمد ادامه داد: نانهایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه و در سوپرمارکتها به فروش میرسند محل تهیه آنها مشخص نیست، لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمیآید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطرزای میکروبی مثل کپک و مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.
منبع/ایسنا