سيب در تنظيم قند خون نيز موثر است، به رغم وجود قند طبيعي در سيب خوردن اين ميوه باعث افزايش سريع قند خون نمي شود. بنابراين، سيب براي افراد مبتلا به ديابت و يا ساير اشخاصي که بايد از سرعت افزايش قند خون خود بکاهند، بسيار مفيد و موثر است.
سيب براي کاهش فشار خون نيز مفيد است. برخي از تحقيقات علمي نشان مي دهد حتي بوييدن اين ميوه نيز کاهش دهنده فشار خون بوده و ايجاد آرامش مي کند.
ماده ضد ميکروبي فلورتين موجود درسيب بر انواع ميکروارگانيسم هاي گرم مثبت و منفي موثر است و از اين نظر عصاره سيب داراي خاصيت ضد ميکروبي است، همچنين برخي از مطالعات علمي نشان داده عصاره سيب، عصاره انگور و چاي، داراي قويترين امکان براي نابودي ويروس هستند به طوريکه تقريبا صد در صد ويروس ها را از بين مي برد. پژوهشگران در يافته اند افرادي که نسبت به سايرين مقدار بيشتري سيب مصرف مي کنند کمتر مبتلا به سرماخوردگي و ناراحتي هاي مربوط به قسمت فوقاني دستگاه تنفسي مي شوند.
سيب همچنين داراي خاصيت ضد سرطاني ، کاهش دهنده اسيد اوريک، رفع کننده ي گرفتگي صدا، جلو گيري کننده از تصلب شرايين و … مي باشد.
نکته: دانه هاي سيب داراي سيانيد بوده و مصرف زياد آن ايجاد مسموميت مي کند.
مقدار انرژي و ترکيبات سيب:
7/58 کيلو کالري انرژي ،1960گرم پروتئين،355گرم چربي ،29/15 گرم کربوهيدرات، 246/7ميلي گرم کلسيم ، 246/7 ميلي گرم فسفر ، 181 ميلي گرم آهن.
منبع: بیتوته