با یک تذکر آمدیم خدمت شما ، همچنانکه که میبینید ما به فصل تابستان نزدیک شده و باید رژیم غذایی خود را با شرایط این فصل هماهنگ کنیم ، هیچ ماده غذایی سحر آمیزی وجود ندارد که فقط با
خوردن آن سلامتیتان را تضمین کنید. راز تندرستی در تنوع غذایی است. یعنی باید از میوهها و مواد غذایی مختلفی استفاده کنید تا ویتامینها و خواص همدیگر را تکمیل کنند ، بیایید سری بزنیم به سبد و زنجیره ی غذایی که در فصل تابستان برای ما مفید است ، همراه ما باشید ؛
◄ گوجه فرنگی
• گوجه فرنگی خطر رشد تومورهای پروستات را به میزان 25 تا 30 درصد کاهش میدهد. میپرسید چرا؟ به خاطر این که حاوی یک آنتیاکسیدان قوی به نام لیکوپن میباشد که در عین حال پیری سلولهای پوستی را به تأخیر میاندازد و رادیکالهای آزاد اشعههای ماورای بنفش را هم خنثی میکند.هر هفته حداقل دو مرتبه گوجه فرنگی مصرف کنید.
◄ کلمها
• کلم خانواده پرجمعیتی دارد: بروکلی، گل کلم، کلم برگ، کلم قرمز، کلم قمری و غیره. همه کلمها خواص ضدسرطانی دارند و خطر ابتلا به سرطانهایی مانند سرطان معده، کولون، ریه، پروستات و سینه را کاهش میدهند. بروکلی عملکرد عضلانی قلب را بهبود میدهد و کلسترول بد خون را کاسته و در عوض میزان کلسترول خوب را افزایش میدهد.میوههای رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوستتان را بهتر میکنند. توصیه میکنیم هر هفته پنج مرتبه انواع کلمها را میل کنید.
◄ میوههای قرمز، آبی، سیاه
• توت فرنگی، تمشک، شاه توت، گیلاس، آلبالو،
انگورفرنگی، آلو، شلیل و غیره. همه این میوهها سرشار از پُلیفنولها، ویتامینC، فیبرها و مواد معدنی هستند. در واقع همه این میوهها حاوی بیشترین میزان آنتیاکسیدانها میباشند. میوههای رنگی تابستانی نه تنها خواص ضد سرطانی دارند بلکه پیری را از شما دور کرده و کیفیت پوستتان را بهتر میکنند.
◄ ماهیهای چرب را دریابید
• ماهی ساردین، آزاد، کولی، ماکرو و غیره؛ این ماهیها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که جریان خون را بهتر میکند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهند و در عین حال حاوی کمترین میزان جیوه میباشند.
◄ حبوبات
• عدس، نخود، لپه و غیره. حبوبات سرشار از فیبر هستند که سرعت جذب قند را کاهش میدهند. این مواد غذایی بدون بالا بردن ترشح انسولین انرژی تولید میکنند. با مصرف حبوبات خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و پیری پوست را به تعویق میاندازید.
◄ روغن کلزا و روغن تخم کتان
• یکی از خدمتهایی که میتوانید به بدنتان بکنید این است که تعادلی بین میزان امگا 3 و امگا 6 بدنتان ایجاد کنید. روغن کلزا و روغن تخم کتان سرشار از امگا 3ها هستند و اگر روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از این روغنها را به سالاد اضافه کرده و میل کنید میتوانید تعادلی بین امگا 3 و امگا 6 بدنتان ایجاد کنید.
◄ سیر و پیاز
• هیچ وقت و هیچ کجا از مصرف پیاز و سیر غافل نباشید. نتایج پژوهشهای متعدد نشان میدهد که سبزیجات خانواده آلیاسه (پیاز، پیازچه، موسیر و غیره) و به خصوص سیر از ابتلا به سرطان معده، کولون و سرطان روده پیشگیری میکنند. سیر همچنین میتواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. برای همین توصیه میکنیم در تهیه همه غذاهایتان از این دو ماده غذایی استفاده کنید.