در پی تحقیقاتی پیرامون بیماری پارکینسون دانشمندان به یافته های جدیدی در مورد این بیماری رسیدند. مطالعات مختلف در مورد تاثیرات نوشیدن قهوه بر پارکینسون نشان داد این نوشیدنی توانایی مقابله با پیشرفت این بیماری را داراست؛ کافئین موجود در قهوه عملکرد این بیماری را کند خواهد کرد.
چندین مورد از مطالعات علمی نشان دادهاند که کافئین، این پتانسیل را دارد که روند پیشرفت بیماری پارکینسون را آرام کند. گروهی از محققان براساس همین یافتهها، ترکیباتی مبتنی بر کافئین ساختهاند که میتواند تجمع پروتئینهای مرتبط با پیشرفت پارکینسون را متوقف کند. گزارشی از این مطالعه در ACS Chemical Neuroscience منتشر شده است. درحالی که هنوز علت دقیق ابتلا به بیماری پارکینسون روشن نیست، اما شواهد فعلی نشان میدهند که پروتئینی بهنام آلفا سینوکلئین از نقش قابل توجهی در این بیماری برخوردار است. محققان بسیاری تا به امروز تلاش کردهاند که مانع از تجمع پروتئین آلفا سینوکلئین شوند و از این کار بهعنوان استراتژی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون یا جلوگیری از پیشرفت آن استفاده کنند. بهگفته دکتر لی، مسئول مطالعه، بیشتر ترکیبات دارویی برای مقابله با بیماری پارکینسون با تمرکز بر افزایش تولید دوپامین در سلولهای عصبی زندهمانده طراحی میشوند، اما این کار فقط تا زمانی موثر است که بهاندازه کافی سلول برای انجام دادن آن وجود داشته باشد. محققان دانشگاه ساسکاچوان در این مطالعه، رویکرد تازهای را انتخاب کردند و تصمیم گرفتند تا با متوقف کردن عملکرد آلفا سینوکلوئین، راههایی برای محافظت از سلولهای تولیدکننده دوپامین پیدا کنند. آنان درنهایت به دو ترکیب مبتنی بر کافئین با نامهای C۸-۶-I و C۸-۶-N دست یافتند که به آلفا سینوکلوئین متصل میشود، عملکرد آن را متوقف میکند و اجازه به تجمع آنها نمیدهد.
سلامتیسم