در این مطلب قصد داریم به علاقه مندان غذاهای تند، طرز تهیه یک پلوی تند و تیز و خوشمزه را آموزش دهیم. پلوی مکزیکی روشی جدید برای درست کردن برنج است که دارای رنگ قرمز و طعمی تند است. از این پلوی تند و تیز معمولا به عنوان دورچین کنار غذاهایی نظیر مرغ و گوشت استفاده می شود اما می توان به تنهایی هم از این پلو استفاده کرد.
پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دور چین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود. البته این پلو به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.
پلو مکزیکی، یک غذای تند و تیزو خوشمزه
تحریریه پارسینه:پلوی مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دور چین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود. البته این پلو به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.
مواد لازم:
گوجه رنده یا خرد شده ۴ عدد متوسط
پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک
برنج ۲ پیمانه
روغن گیاهی ۱/۳ فنجان
سیر رنده شده ۲ حبه
آب مرغ ۴ فنجان
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
پلو مکزیکی، یک غذای تند و تیزو خوشمزه
طرز تهیه:
برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.
روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید ۱-۲ دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود ۵ دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. ۱-۲ دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.
وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
منبع: آفتاب نیوز