کدو گیاهی خوراکی است که در فصول مختلف سلب وجود دارد معمولا کدوهای زمستانی خاصیتی مثل ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی دارد و حتی می تواند انسولین خون را کنترل کند.
این گیاه که برخی از افراد آن را جزء میوه جات و بعضی از افراد جزء سبزیجات می دانند حاوی موادی است که برای سلامت چشم ها بسیار مفیدند.
در واقع منبع غنی از ویتامین c، پتاسیم، فیبر خوراکی منگنز، فولات،اسدیهای چرب امگا 3 و برخی ویتامین های گروه B را داراست بنابراین مصرف این خوراکی در برنامهی غذایی به افراد توصیه میگردد.
البته لازم به ذکر است، این خوراکی دارای مس فراوانی است و افرادی که بدن آنها به کمبود مس دچار است میتوانند با مصرف کدو مس بدن خود را به اندازه کافی دریافت کنند.
منبع-http://www.yjc.ir