yogurt_probiotic_image

کارشناسان با توجه به فرارسیدن فصول گرم سال و زیاد شدن استفاده از محصول لبنی ماست به اشخاص توصیه می‌کنند برای پیشگیری از افزایش وزن، چاقی و احتمال ابتلا به دیابت از ماست ساده استفاده کنند

 
گفتنی است، در ماست‌های کم چرب اغلب از شیرین‌کننده‌هایی مانند شربت ذرت سرشار از فروکتوز، شکر و نشاسته استفاده می‌کنند که درصد قند موجود در ماست را حتی تا اندازهٔ یک آبنبات شیرین بالا می‌برد.
عده ی دیگری از شرکت‌های تولید کنندهٔ ماست‌های کم چرب در جهان از شیرین کننده‌های مصنوعی استفاده می‌کنند که می‌تواند عملکرد انسولین را مختل نماید.
پژوهشگران علاوه بر مصرف ماست‌عادی به افراد توصیه می‌کنند از ماست‌های ساده و بدون ترکیباتی مانند میوه استفاده نمایند زیرا در اغلب دسر‌های میوه مخلوط با ماست از شکر و یا کنستانتره مملو از شکر میوه استفاده می‌شود که می‌تواند سبب افزایش قند خون فرد و بروز انواع بیماری‌ها در او گردد.
پژوهشگران توصیه می‌کنند افراد درصورت تمایل خود میوه در داخل ماست مخلوط نمایند.
منبع-http://www.yjc.ir