زردآلو از نوبرانه های مفید این فصل است که حاوی املاح و موادمعدنی فراوانی برای سلامتی مان است. برای کاهش و کنترل فشار خونتان می توانید از این میوه خوشمزه استفاده کنید. می توانید با استفاده از زردآلو بدنتان را در برابر انواع سکته های قلبی و مغزی در امان نگه دارید و سیستم ایمنی بدنتان را در برابر انواع بیماری های تقویت کنید.
زردآلو مثل اکثر میوههای دیگر سرشار است از ویتامینها و مواد مغذی مهمی که فواید مختلفی برای سلامتی انسان دارند. این میوه بهعنوان یکی از میوههای بومی چین شناخته میشود. زردآلو، منبع خوبی از ویتامین A یا رتینول است که فواید مختلفی برای بدن دارد. این ویتامین محلول در آب به افتراق سلولی، رشد سالم جنین و تقویت بینایی کمک میکند. علاوه بر این در عملکرد سیستم ایمنی بدن نیز نقش دارد، و پوست و غشاهای مخاطی را سالم نگه میدارد. این ویتامین مهم حتی میتواند به درمان آکنهها و مشکلات پوستی کمک کند، خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای ناشی از سن را کاهش دهد و نقش موثری در حفظ استحکام استخوانها ایفا سازد. ویتامین A حتی برای عملکردهای عصبشناختی نیز مهم تلقی میشود. زردآلو بهعنوان منبع خوبی از فیبر غذایی شناخته میشود که برای بدن مهم است. دریافت فیبر به عملکرد گوارشی مطلوب کمک میکند و میتواند فشار خون را کاهش دهد. یک فنجان زردآلو تقریبا ۳ گرم فیبر دارد. پتاسیم، املاح مهمی است که هر کدام از سلولها، بافتها و اندامهای بدن برای عملکرد مطلوب به آن نیاز دارند. این املاح مهم حتی برای عملکرد مناسب قلب و انقباض عضلات نیز ضروری است. پتاسیم در تشکیل استخوان، کاهش فشار خون و کاهش خطر بروز سکته مغزی نیز نقش دارد.
سلامتیسم