پاستل گوشت و پنیر
روکش ترد و مواد میانی خامه ای گوشتی این پیش غذای خاص برزیکلی در آمریکا امپنادا نامیده می شود. امپناداها معمولا، به جای سرخ شدن پخته می شوند و خمیر آنها متفاوت است. اما من در این دستور غذایی کمی تقلب کرده و از خمیر امپنادای آماده استفاده کرده ام. استفاده از خمیر آماده سریعتر و راحت تر است ( و مزه خوبی هم دارد چون اگر این طور نبود به شما پیشنهاد نمی کردم که از آن استفاده کنید) از این پیش غذای خوشمزه با آب جوی خنک لذت ببرید.
مواد لازم برای پاستل گوشت و پنیر
روغن زیتون : 1 و ½ ق غ
پیاز متوسط ریز خرد شده : 1 عدد
سیر له شده : 2 حبه
گوشت گاو چرخ شده بدون چربی : 340 گرم
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ، وسط آن را خالی کنید و گوشت آن را خرد کنید
شکر : ½ ق غ
خمیر چیلی : ½ ق غ
نمک و فلفل تازه آسیاب شده
پیازچه ریز خرد شده : 3 ق غ
پنیر گودا مکعبی خرد شده : 112 گرم
خمیر یوفکا : 16 ورقه
روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر
در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط روغن زیتون و پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شوند.
سیر را اضافه کرده به مدت 40 ثانیه هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.
گوشت گاو چرخ شده را اضافه کرده هم بزنید تا بپزد.
گوجه فرنگی، شکر و خمیر چیلی را اضافه کنید.
تا زمانیکه گوجه فرنگی ها نرم شده و به خورد مواد بروند حدود 5 دقیقه به پخت ادامه دهید.
با نمک و فلفل مواد را مزه دار کرده از روی حرارت بردارید.
پیازچه را اضافه کرده کنار بگذارید تا مواد خنک شوند.
برای سر هم کردن خمیر با مواد یک سطح صاف را آرد پاشی کنید.
یک ورقه خمیر را روی آن گذاشته به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد وسط خمیر بگذارید.
یک حبه از پنیر را روی مواد گوشتی بگذارید و با دقت خمیر را تا کنید و با دست مواد میانی خمیر را نگه دارید.
با انگشت اطراف خمیر را به هم چسبانده و سپس با یک چنگال حاشیه آن را فشار دهید تا محکم شود. آردهای اضافی را از روی خمیر پاک کنید.
خمیرها را در روغن گیاهی داغ غوطه ور کنید.
وقتی یک طرف آن طلایی شد بچرخانید تا طرف دیگر هم طلایی شود سپس بیرون آورده داخل بشقابی که کف آن دستمال کاغذی انداخته اید بگذارید.
بیشتر بخوانید: شام امشب : سالاد کوسکوس , معرفی پرطرفدارترین دسرها
سیمرغ