استفاده از زالو برای درمان بیماری ها، یکی از روش های درمانی می باشد، که مورد تایید و توجه بزرگان طب سنتی بوده است. اهمیت زالو درمانی در طب سنتی- اسلامی به قدری است که در کتاب قانون بوعلی سینا فصلی درباره زالو و علایم زالوهای سمی و زالوهای مفید آمده است.
امروزه زالو درمانی در کشورهای غربی و اروپایی بسیار مورد توجه است. تا حدی که کشورهایی نظیر روسیه و انگلستان و آلمان از تولید و صادرات زالو درآمد هنگفت ارزی بدست میآورند.
برای بهره بردن از مزایای این روش درمانی لازم است حتما زالو درمانی تحت مراقبت پزشک، با رعایت بهداشت کامل و آگاهی از نحوه مصرف زالو باشد.
15 توصیه که لازم است قبل از زالو درمانی به آن ها توجه کنیم :
1 – تمام آداب حجامت و فصد ( زمان , مکان , رژیم غذایی قبل و بعد) درباره زالو درمانی هم صادق است.
2 – قرص وارفارین و آسپرین، دی پیریدامول، اسویکس، کلوپیدگرل و قرص های مسکن حداقل از یک روز قبل از زالو درمانی باید قطع شود.
3 – موهای موضع زالو درمانی باید پاکسازی و تراشیده شود.
4 – 24 ساعت قبل از زالو درمانی مقاربت جنسی نداشته باشید.
5 – موضع زالو درمانی را فقط با آب خالی و صابون های غیر معطر قبلا شستشو دهید (از عطر و ادکلن و شوینده های معطر استفاده نکنید)
6 – پس از زالو درمانی موضع زالو اغلب اوقات، خون ریزی دارد و برای پیشگیری و سایر مشکلات , برنامه کاری، سفر، مهمانی پس از زالو درمانی نداشته باشید لااقل 8 ساعت پس از آن در استراحت و آرامش به سر ببرید
7 – مصرف غذاهای سرد (لبنیات، تخم مرغ، برنج، مرغ، خیار و کاهو ، کیوی، میوه نارس و ترش ، ماکارونی، آش جو و آلوچه و …) قبل از زالو درمانی مجاز نیست (حداقل 8 ساعت)
8 – مصرف رب انار، آب انار و گلاب (6 واحد آب انار + 1 واحد گلاب ) مسهل ها و منضج های گیاهی قبل از زالو درمانی (حداقل یک هفته ) بازده زالو درمانی را بسیار ارتقا می دهد.
9 – گرسنگی یا پرخوری و بیخوابی و کم خوابی سبب کاهش تاثیر زالو درمانی خواهد شد.
10 – زن ها در حاملگی یا عادت ماهیانه نباید زالو درمانی کنند.( بویژه زیر قوزک داخلی پا )
11 – قبل و بعد از زالو درمانی استحمام طولانی و گرم و سونا و جکوزی جایز نیست .
12 – زمان زالو درمانی آرامش روحی و عصبی و جسمی لازم است . در صورت داشتن استرس و ترس , اضطراب و هیجان زیاد یا نشاط بیش از حد با پزشک و دستیار مشورت کنید.
15 – زالو اندازی بهتر است در نیمه دوم ماه های قمری انجام شود، به خصوص روزهای 16 و 17 ماه.
زالو باید یکبار بیشتر مصرف نشده باشد …
در کتب طب سنتی و گیاه درمانی حتی در تالیفات شخصیت هایی مانند شیخ الرئیس بوعلی سینا بر یکبار مصرف کردن زالو تاکید شده است.
ویروس ها و میکروبهایی هستند، که در خون انسان زندگی می کنند و در عین حال با سیستم ایمنی بدن کنار آمده و به اصطلاح یک حالت ھمزیستی پیدا می کنند.
این ویروس ھا شاید تا آخر عمر خطری برای میزبان خود نداشته باشند، اما ھمین که توسط عواملی مانند زالوی دوبار مصرف به بدن شخص دیگری وارد شوند ممکن است فعال شده و خطرات جبران ناپذیری را برای میزبان جدید خویش به بار آورند.
پس از اطمینان از دست نخورده بودن زالو، آن را با آب معمولی چندین بار بشوئید و در محل مورد نظر بچسباند، زالو ھنگام شروع مکیدن خون قدری احساس سوزش ایجاد می کند که دقایقی پس از آن سوزش کم شده و از میان خواھد رفت.
چنانچه ھر بار تعداد ۲۰ عدد زالو بکار برده اید تا ۲۰ الی ۲۵ روز دیگر از مصرف زالو و خون درمانی ھای دیگر مثل حجامت و فصد خودداری کنید. به ھمین نسبت چنانچه ۱۰ عدد زالو مصرف کرده اید تا ۱۰ روز دیگر از خون درمانی بعدی اجتناب ورزید و به ھمین نسبت محاسبه کنید.
چگونه زالو را روی موضع مورد نظر قرار دھیم:
از زمان مصر باستان از زالو در حوزه پزشکی برای درمان ناهنجاری های سیستم عصبی، مشکلات مربوط به دندان ها، بیماری های پوستی و عفونت ها استفاده می شده است. امروزه از زالو بیشتر در جراحی پلاستیک و سایر جراحی ها استفاده می شود زیرا زالو با ترشح پپتیدها و پروتئین هایی برای جلوگیری از لخته شدن خون موثر هستند.
برای این کار اگر شما مبتدی ھستید توصیه می شود یک جفت دستکش لاتکس را در دستان کنید و یک عدد زالو در دستتان بگیرید آن طرف از زالو که می جنبد و تکان می خورد و کوچکتر است سر زالو است که شما باید سر زالو را روی موضع مورد نظر قرار دھید اگر در اوایل فصل بھار باشید زالو به راحتی و تمایل زیاد موضع را می گیرد و شروع به مکیدن می کند ولی در سایر فصول بویزه تابستان این کار به این سادگی نیست و زالوها به دلیل افزایش دمای محیط کمی بی حال ھستند.
به ھمین خاطر شما باید انگشت اشاره یا شصت خودتان را (هر کدام راحت است) را روی سر زالو آرام قرار دھید تا با ایجاد سایه زالو را تحریک به اتصال به موضع کنید و اگر این کار ھم جواب نداد یک دستمال تمیز یا گاز استریل را بردارید و زالو ھا را روی پارچه قرار دھید پارچه را بر گردانید تا زالوھا زیر پارچه و روی موضع قرار گیرند و کمی هم آب روی پارچه بریزید با این کار زالوها و را تحریک به گرفتن می کنید که این روش کاملا جواب می دھد ولیکن ممکن است دقیقا روی موضع ھای مورد نظر شما نچسبد.
در یک مرحله نباید از تعداد زیادی زالو استفاده کرد . چون ممکن است سیستم ایمنی بیمار , علیه بزاق زالوها واکنش نشان دهد. بھتر است امکاناتی را ایجاد کنیم تا زالوها و خون جاری شده پس از افتادن زالو به موضع اطراف جاری نشود و صحنه ی ناخوشایندی ایجاد نکند.
برای رسیدن به این مقصود اعمال زیر را انجام دھید:
ابتدا یک پلاستیک فریزر را بر دارید و یک طرف آن را سوراخی متناسب با تعداد زالو ھا و موضع مورد نظر ایجاد کنید و سپس چھار طرف سوراخ دایره ای شکل را با چھار تکه چسب پارچه ای یک شکل مربعی ایجاد کنید.
یعنی، دور تا دور سوراخ را چسب بزنید به گونه ای که مقداری از چسب روی پلاستیک باشد و مقدار دیگر آزاد باشد و طرف چسبان چسب به بیرون باشد. یعنی از داخل چسب بزنید و سپس پلاستیک را برداشته و از طرف چسبنده آن به موضع مثلا روی پا بچسبانید.
بگذارید پلاستیک آویزان باشد و سپس زالوھا را از طریق دھانه پلاستیک داخل کرده و در آن سوراخی که روی پلاستیک ایجاد کرده بودید و پوست بدن قابل لمس است، زالو بیاندازید.
با این کار زالوها پس از رھا کردن موضع داخل پلاستیک می افتند و همچنین خونی که جاری می شود همه داخل پلاستیک می رود.
در اخر کار پلاستیک را از موضع جدا می کنید. با دم کرده صاف شده آویشن شیرازی محل زخم را تمیز کرده و سپس ضماد را روی زخم گذاشته و روی آن چند گاز استریل گذاشته و پانسمان کنید و محکم ببندید.
به گونه ای که ضماد خشک نشود. با این کار میزان کثیف کاری به صفر می رسد. توصیه می شود پلاستیک ھای یک بار مصرف رولی را یک مقدار جدا کرده و زیر موضع بگذارید تا اگر مقداری چسب پلاستیک شل شد و کمی خون جاری شد خون ھا روی پلاستیک بریزد.
رفع حساسیت احتمالی پس از زالو درمانی:
حساسیت احتمالی بعد از زالو درمانی عموما با علائمی نظیر خارش و … خود را نشان می دھد. هنگام مواجه با حساسیت جای هیچ گونه نگرانی نیست چرا که می توان روی محل نیش زالو را بادکش کرد و یا با میل کردن دم کرده و جوشانده ضد حساسیت مانند شوید و گشنیز و مرزنجوش که با ھم جوشانده می شوند این حساسیت را التیام بخشید. ھمچنین برای رفع خارش می توانید یک قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق چای خوری نمک را با آب مخلوط کرده و با دستمال روی زخم بمالید.
15 توصیه مورد توجه پس از زالو درمانی :
1 – تا 48 ساعت موضع زالو درمانی با آب معمولی تماس نداشته باشد.البته اگر آب را بجوشانید موردی ندارد.
2 – موضع زالوها به طور طبیعی 8 تا 16 ساعت خونریزی دارد و در صورت خونریزی عادی و ملایم نگران نباشید. تحرک کمتر و حالت دراز کش سبب کاهش خونریزی می گردد . پس از 12 ساعت در صورت ادامه خونریزی به پزشک مراجعه کنید یا با مطب تماس بگیرید.
3 – 24 ساعت پس از زالو درمانی پانسمان را باز کنید و در صورت خونریزی ضماد گیاهی انعقاد را روی موضع بریزید و مجددا پانسمان کنید و برای رفع سریع جای نیش زالو از روغن بادام تلخ روی موضع استفاده کنید.
4 – گاه خارش موضعی زالو پس از 24 ساعت شروع می شود و گاهی تا یک هفته ادامه دارد و در صورت خارش محدود از روغن بنفشه یا روغن گشنیز یا روغن کافور یا روغن بادام تلخ استفاده کنید و در موضع زالو استعمال کنید . در موارد خارش شدید به مطب مراجعه کنید.
5 – پس از زالو درمانی تا 24 ساعت مقاربت جنسی نداشته باشید
6 – پس از زالو درمانی استراحت فیزیکی و بدنی و حتی استراحت فکری (پرهیز از تنش , مطالعه , تلویزیون , مهمانی یا … ) توصیه می شود. (حدود 8 ساعت )
7 – تا 24 ساعت نمک , تخم مرغ , ماهی و ترشی جات و به طور کل سردی جات مصرف نشود.
8 – تماس سرما و آب سرد با موضع زالو سبب خارش شدید و تورم می گردد.
9 – به طور کلی غذاها و ادویه و میوه های بسیار گرم و بسیار سرد پس از زالو درمانی ممنوع و مضر می باشد.و بیش تر از غذاهای معتدل نظیر کرفس , جو , آبگوشت , گلابی , شیر برنج , قیمه , سیب , سوپ جو , سکنجبین , سرکه شیره و … باید استفاده کرد . البته شربت گلاب با عسل یا آب انار بعد از زالو درمانی خیلی مفید است .
10 – مصرف غذاهای سنگین، مقوی و چرب (مانند دل، جگر، قلوه و…) و پرخوری پس از زالو درمانی بسیار ضرر دارد.چون این مواد مولد خون غلیظ و کثیف هستند و اثر زالو درمانی را به شدت کاهش می دهد.
11 – پس از زالو درمانی حتی المقدور کم تر سرپا بایستید و پیاده روی کم تر داشته باشید.
12 – خواب پس از زالو درمانی تا 6 ساعت ممنوع است .به علت مزاج سرد خواب.
13 مصرف غذاهای شور و حمام گرم پس از زالو درمانی جایز نیست( هر 8 ساعت یک لیوان شربت عسل تا 3 روز )مصرف شربت عسل , آب انار و گلاب , مالت جو ,و شربت زعفران و بیدمشک پس از زالو درمانی مفید است
14 – ندرتا پس از زالو درمانی عوارضی نظیر تب، تپش قلب، ازدیاد فشار خون، اضطراب، سردرد، سردی و لرزش بدن، رنگ پریدگی، تهوع و … پیش می آید که پزشک شما را راهنمایی خواهد کرد. (این عوارض موقت و مقطعی بوده و جای نگرانی ندارد)
15– تا بیست و چهار ساعت پس از زالودرمانی مصرف تخم مرغ وغذاهای حاوی تخم مرغ ممنوع است.
اقدامات لازم در صورت بروز عفونت در محل زخم زالو
در صورت بروز عفونت در محل زخم زالو که علامت آن با سفید و سرخ شدن دور زخم و دردناکی و ورم مشخص می شود داروی زیر را آماده و به کار برید.
تخم گشنیز، آویشن، گل ختمی از هر کدام مساوی تهیه کنید و به گونه ای پودر کنید که از ریز ترین الک رد شود . هر بار به میزان لازم از یک قاشق غذاخوری تا چند قاشق، بسته به وسعت جای نیش ها و تعداد انها پودر را با آب جوشیده داغ خمیر کنید و در همان حالت گرم روی محل زخم ها ضماد کنید و با چند لایه باند روی ان را محکم ببندید به طوری که پس از 24 ساعت خمیر مزبور خشک نشده باشد.
هر گز زودتر از 24 ساعت ضماد را عوض نکنید. معمولا پس از یکبار بستن عفونت احتمالی کاملا رفع می شود . چنان چه عفونت به طور کامل محو نشده باشد یکبار دیگر این کار را تکرار کنید.
چون ضماد مذکور به طور کامل اثر خواهد کرد قاعدتا نیازی به مصرف انتی بیتیک ها نمی باشد اما در موارد استثنایی ممکن است نیاز به تمهیدات بیشتر باشد . در ان صورت از دم کرده آویشن یا پونه یا نعناع یا مرزنجوش روزانه 3 بار بنوشید.
به علت سهل انگاری برخی از افراد زخم زالو مانند هر زخمی به عفونت حاد منجر می شود در این صورت مصرف آنتی بیوتیک با تشخیص پزشک بلامانع است و این موارد به مکانیسم مکش زالو ارتباطی ندارد و تنها عدم رعایت دستورات فوق می تواند عامل عفونت باشد.
امروزه زالو درمانی در پیشرفته ترین نقاط دنیا و در مردن ترین کلینیک ها به عنوان یک روش درمانی موثر انجام می شود. متاسفانه کشور ما که بشترین تجربه و دانش را در زمینه زالو درمانی دارد و مرغوب ترین نژاد زالوها را ما به دنیا معرفی کرده ایم از تمام کشورهای جهان عقب تر است. به امید اینکه با خواندن این مقاله بیش از پیش به این روش درمانی اهمیت بدهیم…
هرگونه استفاده با درج نام دکتر سلام و با لینک دهی مستقیم مجاز می باشد.
آیا زالوها در این روش درمانی یک بار مصرف هستند؟
این ترشحات به عنوان ضدانعقاد نیز شناخته می شوند و باعث می شود خون به زخم ها سرازیر شود تا به بهبود آنها کمک کند. به گزارش هلث لاین، در حال حاضر زالو درمانی به دلیل استفاده ساده و ارزان برای جلوگیری از عوارض مجددا احیا شده است.
زالو درمانی چگونه کار می کند؟
زالوی طبی دارای سه فک با ردیف های ریز دندان است که پوست فرد را با دندان های خود سوراخ و ضدانعقاد خون را از طریق بزاق وارد می کنند سپس به زالوها اجازه داده می شود هر بار به مدت 20 تا 45 دقیقه از فرد تحت درمان خون خارج کنند این برابر است با مقدار نسبتا کمی خون تا 15 میلی لیتر به ازای هر زالو.
زالوهای دارویی اغلب از مجارستان یا سوئد به کشورهای دیگر صادر می شوند. برای چندین عارضه مختلف از زالودرمانی استفاده می شود.
این روش درمانی بیشتر برای افرادی مفید است که به دلیل عوارض جانبی دیابت خطر قطع عضو را دارند، افراد مبتلا به بیماری قلبی، افرادی که تحت عمل جراحی زیبایی قرار دارند که در آنها از دست دادن برخی از بافت های نرم به خطر می افتد، همچنین این روش درمانی برای درمان لخته های خون و واریس نیز توصیه می شود.
افراد مبتلا به کم خونی، دارای شرایط لخته شدن خون یا عروق آسیب دیده کاندید زالو درمانی نیستند. علاوه براین، این روش درمانی برای كودكان زیر 18 سال و زنان باردار نیز توصیه نمی شود.
کاربردهای پزشکی برای زالو درمانی
طی یک جلسه درمانی زالوهای زنده خود را به ناحیه مورد نظر متصل می کنند و خون را می مکند. زالوها با آزادسازی پروتئین ها و پپتیدهای رقیق کننده خون از لخته شدن آن جلوگیری می کنند. این امر علاوه بر بهبود گردش خون از مرگ بافت جلوگیری می کند.
زالوها زخم های کوچکی به شکل Y از خود به جای می گذارند که به طور معمول بدون برجای گذاشتن جای زخم بهبود می یابند.
زالو در افزایش گردش خون و از بین بردن لخته های خون موثر است، بنابراین جای تعجب نیست که می توان از آنها برای درمان اختلالات گردش خون و بیماری های قلبی عروقی استفاده کرد. مواد شیمیایی حاصل از بزاق زالو به داروهایی تبدیل می شود که موارد زیر را درمان می کند:
فشارخون
رگ های واریسی
بواسیر
مشکلات پوستی
آرتروز
آزمایش های بالینی منابع معتبری را نشان می دهند که زالو درمانی روش مناسبی برای درمان آرتروز مشترک بیماری مفصلی است. خواص ضدالتهابی و بیهوشی در بزاق زالو باعث کاهش درد و حساسیت در ناحیه مفصل آسیب دیده می شود.
بیماری قلبی
افراد مبتلا به بیماری قلبی از زالو درمانی به دلیل داشتن پتانسیل قابل اعتماد برای بهبود التهاب و جریان خون استفاده می کنند. در چند سال گذشته زالو درمانی به روش درمانی جایگزین قابل قبول برای افراد مبتلا به بیماری عروقی و اختلالات تبدیل شده است.
سرطان
درمان های سرطان با استفاده از زالو درمانی به دلیل مهارکننده های پلاکت و آنزیم های خاص موجود در بزاق زالو مورد بررسی قرار گرفته است.
در حالی که به افراد دارای سرطان خون خاص روش زالودرمانی توصیه نمی شود، اما تحقیقات نشان می دهد این اثر باعث کاهش اثرات سرطان ریه می شود، همچنین آزمایش در فاز حیوانی نشان می دهد تزریق مستقیم بزاق زالو به موش ها از استعمار سلول های سرطانی جلوگیری می کند.
آیا زالو به درمان دیابت کمک می کند؟
پیشرفت بیماری دیابت مشکلات بی شماری ایجاد می کند که با ایجاد بیماری های مربوط به رگ از رسیدن خون به انگشتان، دست ها و پاها جلوگیری می کند.
هنگام محدود شدن شدید جریان خون بافت آسیب دیده می تواند بمیرد. این مهمترین علت قطع عضو در افراد مبتلا به دیابت محسوب می شود.
از دست دادن انگشت یا اندام به دلیل عوارض ناشی از دیابت نگرانی عمده میلیون ها نفر در سراسر جهان است. موثرترین راه برای متوقف کردن این روند افزایش گردش خون در بافت های آسیب دیده بدون خطر لخته شدن خون است. برخی منابع مورد اعتماد اذعان می دارند زالو درمانی در این امر نقش بسزایی ایفا می کند.
ماده هیرودین موجود در بزاق زالو خون را رقیق کرده و از لخته شدن آن جلوگیری می کند. هیرودین با رقیق شدن خون در کاهش فشار قلب و سیستم قلبی عروقی کمک می کند. محققان نتایج مثبتی را در مواردی که هیرودین برای درمان دیابت استفاده شده است گزارش داده اند.
یک مطالعه موردی اخیر نیز نشان داد چگونه طب یونانی شامل زالو درمانی توانست به نجات پای یک زن 60 ساله مبتلا به دیابت کمک کند. در حال حاضر اشکال مصنوعی بزاق زالو وجود دارد، اما محققان کشف کرده اند استفاده از حداقل چهار زالو در یک جلسه می تواند به کاهش خطر قطع عضو کمک کند.
زالو درمانی برای استفاده های آرایشی
زالو برای حفظ بافت نرم و ارتقای بهبودی پس از جراحی های ترمیمی صورت محبوبیت بسیاری کسب کرده است. در هر دو مورد منبع قدیمی و مطالعات موردی جدید نتایج زالو درمانی نشان می دهد احتمال نتایج مثبت در بازسازی را تحت تاثیر قرار می دهد:
بینی
پیشانی
پستان
گونه
انگشتان (انگشتان دست و پا)
تاثیر زالو درمانی روی لخته شدن خون حین و بعد از این جراحی ها به بهبود طبیعی و کامل بدن کمک می کند، همچنین مزایای زالو درمانی برای گردش خون باعث شده است برخی افراد از زالو درمانی برای درمان طاسی و ریزش موی سر خود نیز استفاده کنند.
آیا زالودرمانی عوارض جانبی دارد؟
زالو درمانی به عنوان یک روش راحت و آسان خطر عوارض جانبی کمتری در مقایسه با سایر روش های درمانی دارد. با این حال، برخی از خطرات هنوز وجود دارد. یکی از این خطرات آلودگی باکتریایی است که برخی اوقات شامل باکتری های مقاوم در برابر دارو می شود، بنابراین اطمینان حاصل کنید از زالودرمانی خارج از یک محیط معتبر و ناایمن اجتناب کنید.
به همین دلیل افرادی که در اثر بیماری خودایمنی و عوامل محیطی دچار نقص سیستم ایمنی می شوند کاندیداهای خوبی برای زالو درمانی نیستند. اگر پس از یک دوره روند زالو درمانی مشکلی پیش آمد خون از ناحیه تحت درمان قرار گرفته خارج می شود. برخی اوقات زالوها سعی می کنند به ناحیه دیگری از بدن منتقل شوند که نیازی به درمان ندارند و باعث از دست دادن خون غیرضروری می شوند.
علاوه براین، احتمال می رود فرد حین یا بعد از زالو درمانی بفهمد نسبت به بزاق زالو حساسیت دارد. در صورت بروز عارضه هایی از این قبیل متوجه خواهید شد این روش درمانی برای شما گزینه موثری نیست.
زالوها باید یکبار مصرف شوند
برخی ویروس ها و میکروب ها که در خون انسان زندگی می کنند در عین حال با سیستم ایمنی بدن کنار آمده و به اصطلاح یک حالت همزیستی پیدا می کنند. این ویروس ها شاید تا آخر عمر خطری برای میزبان خود نداشته باشند، اما همین که توسط عواملی مانند زالوی دوبار مصرف به بدن شخص دیگری وارد شوند ممکن است فعال شده و خطرات جبران ناپذیری را برای میزبان جدید ایجاد کنند.
زالو را با آب معمولی چندین بار شسته سپس در محل مورد نظر بچسباند، زالو هنگام شروع مکیدن خون قدری احساس سوزش ایجاد می کند که دقایقی پس از آن سوزش کم شده و از بین می رود. چنانچه هر بار تعداد ۲۰ عدد زالو استفاده می شود، ۲۰ تا ۲۵ روز دیگر از مصرف زالو و روش های خون درمانی دیگر مانند حجامت و فصد خودداری کنید. به همین نسبت نسبت چنانچه ۱۰ عدد زالو مصرف شده تا ۱۰ روز دیگر از خون درمانی بعدی اجتناب کنید.
در پایان
تصور اینکه زالو به عنوان یک روش درمانی مدرن استفاده می شود بعضی ها را به خنده می اندازد، اما تحقیقات زیادی نشان می دهد دلایل زیادی برای استفاده از زالو طی قرن ها به عنوان یک بخش اساسی از مراقبت های پزشکی وجود داشته و دارد. با ادامه یافتن اطلاعات بیشتر در مورد خواص ویژه بزاق زالو می توان گفت این روش درمانی حتی کاربرد عملی بیش از حد تصور دارد.
مترجم: الهه زارعی
آیا میتونیم زالو رو برای خودمون نگه داریم و هروقت خواستیم مجدد استفاده کنیم؟و در صورتی که نیاز نداشتیم،در زادگاهش رهاش کنیم؟
چگونه میشه دوباره استفاده کرد و تخلیه کرد زالو رو
در طول سالها زالو درماني وقتي زالو به بدن بيمار نمي چسبد ، و همه پرسنل تلاش مي کنند موفق نمي شوند مرا صدا مي کنند ، به محض انکه به اتاق زالو درماني مي رسم مطلبي طنز گونه براي بيمار مي گويم مي خند و زالو را مي گيرم و با محبت از او خواهش مي کنم بچسبد و زالو بلافاصله اين کار را مي کند و ميچسبد ، اين حيوان شفا دهنده و معجزه گر، مهربانانه بيماريهاي صعب العلاج و لاعلاج انسان و حيوانات را درمان ميکند ، تنها موجودي است که براي شفا گاز مي گيرد ، گزش زالو در جهت درمان و شفا است و اين يک حکمت الهي است ، به محض آنکه انسان را گزيد ماده اي بي حس کننده در همان محل تزريق مي کند و محل گزش را بي حس کرده و بيدرد مي کند ، در طول زالو درماني مهربانانه خون ناسالم انسان را مي مکد و در اين کار ويژگي دارد ، و همزمان موادي که در بزاق دارد به داخل عروق انسان مي فرستد ، اگر بگويم مي فهمد که براي چه دردي چسبيده است، شايد بگوئيد اغراق مي کنيد ، اما در طول سالها زالو درماني از رفتار اين حيوان معجزه گر چيزهائي آموخته ام که گاهي از ترس تکفير شدن توسط طرفداران علم جديد بيان نمي کنم ، خلاصه زالو بعد از زالو درماني هم ، محبت مي کند ، با استفاده از ماده کالين ، دستابيلاز و هيالورونيداز بزاق خود از عفونت محل گزش جلو گيري مي کند در کارش بسيار حرفه اي عمل مي کند ، و در انتها استادانه با يک عمليات ضد التهابي قوي محل گزش را ترميم مي نمايد ، و در نهايت بيماريهاي انسان را حکيمانه درمان مي کند . زالو در يک کلام پزشکي مهربان و حکيمي هوشيار است . اما بعد از درمان ، در ايران ، ما بلافاصله بعد از آنهمه محبت به طرز وحشيانه اي زالو را مي کشيم با تو جه به اينکه بيش از 10 سال است که در زمينه زالو درماني تحقيق ، پژوهش ، مطالعه و درمان انجام مي دهم و به بيان ديگر، بازالو زندگي کرده ام ، مطمئن هستم که وقتي بي رحمانه زالو را مي کشيم : – با صداي بلند فرياد مي زند و ملتمسانه خواهش مي کند مرا نجات دهيد – شديد ترين درد و سوزش عالم را حس مي کند – با تمام وجود وقتي مي بيند که راه نجاتي نيست فردي را که زالو درماني مي کند و مسببين اين کشتن را نفرين مي کند – آيا وقتي يک زالو درماني به قيمت از دست رفتن جانش است انتظار داريم براي شفاي بيمار درحين جان دادن دعا کند؟ – فکر کنيد يک نفر را طبابت کرده ايد و از مرگ نجات داده ايد بعداز طبابت نه تنها از شما تشکر نکند بلکه جان شما را بگيرد و شما را بکشد ، در حين اين جنايت اگر به درگاه خدا بخواهيد شکايت کنيد چه مي گوئيد؟ – بيماراني که زالو هايشان بعد از درمان کشته مي شود کامل جواب نمي گيرند چون نفرين زالو فضاي اتاق زالو درماني را درحين جان دادن زالو پر ميکند – زالو يک هفته قبل از زلزله و سيل مي فهمد و با حرکات خود خبر مي دهد ، آيا با اين احساس قوي وقتي او را بعد از درمان ميکشيم چه احساسي مي کند؟ – ما براي آنکه متهم نشويم که بهداشت را رعايت نمي کنيم و بخاطر فرار از تنبيه نظارتي هاي مطب ها ، زالو را که به ما مهربانانه خدمت کرده اند فدا مي کنيم ، و متاسفانه بيماران هم به ما مي گويند بايد زالو يک بار مصرف باشد ! – زالوئي که خون خورده به هيچ عنوان آلوده نيست ، چون آنزيمهائي در بزاق و معده زالو وجود دارد که باکتري ، ويروس و تمام سوشهاي بيماري زا را نابود مي کند پس چرا بايد زالو راکشت ؟ – هربار که زالو را مي کشيم به والله قسم صداي فريادهايش را مي شنوم و با دلي پردرد از خدا مي خواهم، براي اين کار ظالمانه ما را ببخشد، و به زالو التماس مي کنم که اين کارو حشيانه ما را به حساب بيمار ننويسد و او را نفرين نکند . – حيواناتي که پادرد دارند به استخر هاي زالو مي روند تا زالو ها روي پاهاي آنها بيفتند و زالو درماني شوند ، اين حيوانات براي آنکه زالو درداخل آب نيفتد آنفدر مي ايستند تا زالو از پاي آنها در داخل آب جدا شود ، نه اينکه در خشکي بيفتند و کشته شوند ، يعني حيوانات به فکر جان زالو هائي هستند که آنها را زالو درماني مي کنند. اما ما انسانها مي گوئيم زالوي يک بار مصرف و آنها را مي کشيم . – در حال حاضر که اين مطلب را مي نويسم بارها تصميم گرفته ام که به همين خاطر زالو درماني را رها کنم ، اما چون اين حيوان معجزه گر با وجود اين همه رفتار ظالمانه ما ، باز هم شفا مي دهد ، ادامه مي دهم ، تلاش مي کنيم تا فرهنگ فهم زالو را گسترش دهيم و خيلي زود به روزي برسيم که بيماران ما و همراهان آنها بجاي انکه به دليل ترس از اينکه زالوئي که روي بدن ديگري بوده روي بدن آنها نيفتد ، بگويند بايد ببينيم زالو را يکبار مصرف مي کنيد و جلوي ما او را بکشيد ، بگويند شمارا به خدا زالو هائي که مرا درمان کردند نکشيد – تصور کنيد اگر پشه ها ايدز و هپاتيت را منتقل مي کردند چه برسر مردم دنيا مي آمد؟ روزانه هزاران نفر در گوشه و کنار دنيا به ايدز و هپاتيت مبتلا مي شدند ، اما خداوند در نظام آفرينش حکمتي قرار داده است که اگر پشه اي که بيماران ايدزي و هپاتيتي را نيش زده بلافاصله فرد سالمي را نيش بزند ، فرد سالم به ايدز و هپاتيت مبتلا نمي شود ، يعني در بدن پشه آنزيم هائي وجود دارد که اين ويروسها را نابود مي کند و خوني که در بزاق پشه است آلو دگي ويروسي ندارد ، در مورد زالو هم چنين مکانيسمي وجود دارد .
سلام من بخام زالو را برای همان شخص کهمصرف شده نگه دارم چگونه می توانم این کار را بکنم ، داخل یک بطری نوشابه گذاشتم داخل یخچال بعد از دو روز دیدم انگار مردن ولی بعد از خارج کردن از یخچال و چند دقیقه بعد دیدم تکان می خورن و اب تازه خنک روشون ریختم مقداری خون داخل بطری بود که از استفراغ اونها بود . تصمیم گرفتم یک کوزه گلی بخرم و با کمی خاک و اب داخل کوزه نگهشون دارم خوبه ؟ در مورد نفرین زالوها نمی دانم چه بگویم ولی همین را می دانم که این کشتن نوعی ناشکری و قدر نشناسی نسبت به مخلوقات الاهی است و این ناشکری اثر نامطلوب در درمان دارد . واقعا مطالب فوق برای من جالب توجه بود با تشکر از متصدیان دکتر سلام
سلام لطفا راه کار نگهداری زالویی را که یک بار مصرف کردیم را بیان کنید این همه مطلب انتقادی جای پیشنهاد و راه کارش خالی است ؟؟!!
واقعا چقد فرمایشتون زیبا و ب لدنشین بود.میتونیم در برنامه دیگری در خدمتتون باشیم و از صحبتهاتون استفاده ببریم؟سوالی داشته باشم
خخخخ زالو نندازیت ببینیت این حاجی رو کصخل کرده
میتونیم زالو رو برای خودمون نگه داریم و هروقت خواستیم مجدد استفاده کنیم و اگر لازم نداشتیم در زادگاهش رهاش کنیم؟