با بیماری پارکینسون آشنایی دارید؟ آیا علائم این بیماری را می شناسید؟ می دانید که علائم این بیماری با روزه گرفتن تشدید می شود یا نه؟ آیا مبتلایان به بیماری پارکینسون میتوانند روزه دار در ماه رمضان باشند؟ با دکتر سلام همراه باشید.

مبتلایان به پارکینسون روزه بگیرند؟

پارکینسون یک بیماری مزمن و همیشه در حال پیشرفت است و بعد از آلزایمر، شایع‌ترین بیماری مخرب سیستم عصبی بدن به شمار می‌آید.

علایم اولیه پارکینسون به مرور زمان بدتر و وخیم‌تر می‌شوند که در عین حال با رعایت اصول درمانی و نیز تغذیه مناسب، می‌توان جلوی پیشرفت بیماری را گرفت و آن را تحت کنترل درآورد.

روزه داری و بیماری پارکینسون

مبتلایان به پارکینسون، منعی برای روزه داری ندارند. اما در برخی افراد روزه‌دار باعث بروز علایم مغزی و عصبی ناگهانی می‌شود که در این حالت نباید اصراری بر ادامه روزه داری داشت و بلافاصله باید درمان دارویی را آغاز کرد.

مصرف انواع ویتامین‌های C، E و B، در هنگام سحر و افطار برای مبتلایان به پارکینسون بسیار مفید است، مواد غذایی حاوی کلسیم و نیز مصرف متعادل کربوهیدرات‌ها و کاهش مصرف پروتئین‌ها و همچنین انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش نیز در افراد مبتلا به پارکینسون مناسب بوده و تحمل روزه‌داری را در آن‌ها آسان‌تر می‌کند.


روزه گرفتن و بیماری های زنانه

روزه گرفتن بیماران کلیوی

روزه گرفتن زنان باردار


بیتوته