برای حفظ سلامتی بیشتر در ماه رمضان باید مواظب دستگاه گوارش خود باشید. کسانی که دچار بیماری های گوارشی هستند، حتما باید تحت نظر پزشک به روزه داری بپردازند. افرادی که به بیماری التهاب روده دچارند، در صورتی که دچار خونریزی باشند، نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
روزه داری با بیماری التهاب روده
دکتر آگاه، فوق تخصص بیماری های گوارشی و کبد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از گروه های مهم از بیماری های گوارشی التهاب روده است.افرادی که مبتلا به التهاب روده هستند که در فاز خاص بیماری باشند به این معنی که بیماری آنها همراه با خونریزی و اسهال باشد روزه داری برای آنها مضر است و بیماری آنها را تشدید می کند.
وی افزود: بیمارانی که بیماری آنها تحت کنترل است می توانند روزه بگیرند و به این شرط که این افراد داروی خود را بین زمان افطار تا سحر مصرف کنند و اگر تغییر زمان مصرف دارو اسهال و خونریزی را تشدید نکند افراد می توانند روزه بگیرند.
این فوق تخصص در مورد سرطانهای گوارشی تصریح کرد: افراد مبتلا به سرطان های حاد که تحت درمان هستند مجاز به روزه داری نیستند چون آب بدن آنها کاهش می یابد ولی اگر بیماری تحت کنترل باشد فرد می تواند روزه بگیرد.
خبرنگاران جوان