با اکستنشن مژه آشنایی دارید؟ آیا اکستنشن مژه همان کاشت مژه است؟ تارهای مصنوعی مژه که در لابه لای مژه ها قرار می گیرد، اکستنشن مژه نام دارد. کاشت مژه ولی خیلی طبیعی تر از اکستنشن مژه به نظر می آید.

مژه‌های ضخیم و پرپشت از چیزهایی است که تقریبا همه مایل به داشتن آن هستند اما گاهی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر عوامل محیطی فرد از مژه‌های کم‌پشتی برخوردار می‌شود و برای رفع آن به روش‌های مختلفی دست می‌زند. اگرچه درمان‌های خانگی مختلفی برای تقویت مژه‌ و پرپشت شدن آن‌ها وجود دارد اما همانطور که می‌دانید این شیوه‌ها زمان بر هستند. در مقابل می‌توان از روشی که اصطلاحا به آن اکستنشن مژه می‌گویند استفاده کرد. در این روش سریع به نتیجه مطلوب خود می‌رسید اما باید قبل از اقدام برای این کار در ارتباط با آن آشنایی کامل داشته باشید.

اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن را با تارهایی از ترکیبات مصنوعی از جنس مو می‌سازند و در میان مژه‌ها قرار می‌دهند. در این روش مژه اضافه تک‌به‌تک لابه‌لای مژه‌های پلک بالا با چسب اضافه می‌شود و به این ترتیب دیگر نیازی به استفاده از مژه مصنوعی یا آرایش زیاد چشم‌ها نیست.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی که استفاده می‌شود با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص می‌باشد اما هنگامی که شما اکستنشن برای مژه انجام می‌دهید ، به سادگی مشخص نمی‌شود و با مژگان خودتان تفاوت زیادی ندارد. علاوه بر این نتیجه‌ای که شما با اکستنشن مشاهده می‌کنید به مراتب خیلی بالاتر و بهتر از مژه مصنوعی می‌باشد و همین‌طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر است و مدت طولانی‌تری بر مژه‌های شما بدون تغییر باقی می‌ماند.

مراحل انجام کار اکستنشن مژه

فرد داوطلب باید دراز بکشد و چشم‌ها را ببندد. زیر مژه‌های پلک بالا دستمالی تمیز قرار می‌گیرد. با کمک گرفتن از موچین مژه‌ها را برداشته و نوک آن‌ها را به اندازه یک میلی‌متر به چسب آغشته کرده و سپس روی قسمتی که مورد نظر هست (معمولا در گوشه خارجی چشم باید مژه‌ها متراکم‌تر و بلندتر باشند) قرار دهید و برای پیوستن کمی صبر کنید. پس از اتمام کار و چک کردن یک‌نواختی مژه‌ها با استفاده از برس مژه ؛ مژه‌ها را شانه کنید و در آخر نیز با کمک لوسیون پاک کننده آرایش و پنبه روی پلک و مژه‌ها را بشورید و به آرامی چسب‌ها را نیز بکنید.

عموما این مژه‌ها به مدت ۳ تا ۴ هفته از زمان کاشت، باقی می‌مانند البته این مدت به نوع مژه‌های طبیعی شما و سرعت رشد آن‌ها بستگی دارد. برای ترمیم معمولا چند روز یک بار بسته به نظر آرایشگرتان باید به سالن زیبایی و یا جایی که برای اکستنشن رفته‌اید مراجعه کنید. همچنین برای پاک کردن آرایش چشم‌ها نیز لازم است از ژل‌های شستشو کمک بگیرید و به کمک دستمالی نرم به آرامی اطراف مژه‌ها را تمیز کنید. استفاده از شامپو بچه نیز برای شستشوی پوست صورت و چشم‌ها بهتر است.

کار را به کاردان بسپارید!

انجام کامل اکستنشن مژه حدود ۲ ساعت زمان می‌برد. انواع مختلفی از اکستنشن برای مژه در بازار موجود است اما بهترین نتیجه را مژه‌های تک‌به‌تک که بین مژه‌های طبیعی قرار گیرند، می‌دهند. اگر می‌خواهید مطمئن شوید نتیجه کار خوب و درست است یا نه، می‌توانید از یک برس ریمل تمیز استفاده کنید. وقتی برس را درون مژه‌ها می‌کشید، نباید احساس کنید مژه‌ مصنوعی دارید. متاسفانه انجام اکستنشن به وسیله افراد ناوارد گاهی باعث زخم شدن پوست پلک می‌شود که در این شرایط حتما باید اکستنشن را برداشت.

چنانچه تصمیم شما برای اکستنشن مژه جدی است توجه داشته باشید که اگر شخصی که این کار را انجام می‌دهد ماهر نباشد ممکن است مژه‌های پلک بالا و پایین را به هم بچسباند و در نتیجه مژه‌های طبیعی هم کنده شوند. ورود چسب به چشم نیز می‌تواند باعث آلرژی و عفونت چشم شود که این خود از عوارض اکستنشن یا همان کاشت مژه موقت می‌باشد. در لینک زیر درباره عوارض کامل آن بخوانید.

تفاوت اکستنش مژه و کاشت مژه 

این دو کاملا با یکدیگر متفاوت‌اند. اکستنشن مژه با موهای کاملا طبیعی به صورت شش ماهه کاشته می‌شود و معمولا دو هفته یک‌بار نیاز به ترمیم دارد در صورتیکه در روش اکستنشن از تارهای مصنوعی استفاده شده که طول عمر کوتاه‌تری هم دارد. به عقیده متخصصان، پیوند مژه بسیار مشکل و پردردسر است، چون نزدیک چشم و بسیار حساس است.

نکاتی که باید بدانید

قبل از اکستنشن صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژه‌ها کاملا خشک باشند. از ۲۴ ساعت قبل انجام حرکت‌های ورزشی که باعث عرق‌کردن می‌شود و از ۴۸ ساعت قبل از آن انجام ورزش‌هایی مانند شنا یا رفتن به سونا ممنوع است.


بررسی عوارض و فواید اکستنشن


مجله اینترنتی ستاره