این شربت فوق العاده است! علاوه بر خاصیت آن طعم و مزه منحصر بفردی دارد.از زمانهای قدیم شربت بنفشه مورد توصیه اطبای طب سنتی ایران به خصوص ابن سینا بعنوان معالجه امراض خاص بوده و امروزه با توجه به احتیاجات جامعه ما خاصیت درمانی و همچنین شیوه درست کردن آن را در اختیار علاقمندان قرار می دهیم امید است که مورد توجه قرار گیرد
خواص درمانی
- رفع عفونت های داخلی
- ضد عفونی کننده کلیه و مثانه
- تصفیه کننده خون
- پاکسازی کبد و صفرا
- درمان بیماری های روده و معده
- موثر در درمان بواسیر
- تب بر
- سرفه های کهنه
- درمان دفع پروتئین
- ضد یرقان
- خلط آور
- تقویت معده و روده
- درمان اگزما
- جوش صورت
- روشن کننده پوست
مواد لازم
- سر گل بنفشه 50 گرم
- گزانگبین 100 گرم
- عرق بید 1 لیتر
- گلاب 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سرگل بنفشه را همراه با عرق بید و گزانگبین به مدت 3 ساعت خیس کرده مخلوط را روی حرارت قرار داده به مدت 1 ساعت دم کنید مخلوط را با پارچه نازک صاف کرده گلاب را اضافه نموده و داخل بطری در جای خنک نگهداری کنید
روش مصرف
بعد از هر وعده غذایی نصف استکان از شربت میل شود
منبع-http://hakimtehrani.com