جوش ها می توانند برای نواحی مختلفی از بدن اتفاق بیفتند. همان طور که جوش زدن صورت امری شایع در بین بسیاری از افراد است، جوش های قفسه سینه و اطراف سینه هم موضوعی شایع در بین افراد می باشد. به دلیل وجود تعداد زیادی از غدد چربی در زیر پوست قفسه سینه، این ناحبه به قسمتی مساعد برای جوش زدن و آکنه تبدیل شده است. در ادامه این مطلب به بیان شایع ترین دلایلی خواهیم پرداخت، که سبب بروز جوش ها در اطراف قفسه سینه خواهد شد.
این مشکل در مردان و زنان با سطوح مختلفی از شدت رایج است. جوش قفسه سینه می تواند از چند جوش کوچک سطحی تا جوش های قرمز، متورم، دناک و ملتهب و حتی جوش هایی که باعث ایجاد زخم می شوند؛ متفاوت باشد.
موارد مختلفی می توانند استعداد شما را در ابتلا به جوش های قفسه سینه بیشتر کند. از جمله استرس بالا، تغییرات هورمونی در بدن (که معمولا در دوران بلوغ، بارداری، شروع یا توقف مصرف داروهای کنترل بارداری)، استفاده از محصولات و لوازم آرایشی و بهداشتی غیر استاندارد، رژیم های غذایی ناسالم، کمبود خواب، پوشیدن لباس های خیلی تنگ و مصرف بالای الکل و دخانیات، از این موارد هستند.
همچنین آکنه یا جوش قفسه سینه می تواند در اثر اصلاح موهای زائد این ناحیه نیز ایجاد شود.
علت جوش زیر سینه
جوش زیر سینه یک شکل از عرق سوز شدن است. دکتر ملیندا راتینی می گوید که عرق سوز شدن کهیری است که مانند چروک های پوست است اما از آن ها بزرگتر به نظر می رسد. این عارضه می تواند منجر به خارش پوست این نواحی شود. از نشانه های جوش زیر سینه بثورات قرمز قهوه ای است که احساس خارش ایجاد می کند. در بیشتر اوقات پوست تراوش دارد و ترک می خورد. بثورات گاهی اوقات همراه بوی بدی نیز باشند.
شایع ترین علل جوش زیر سینه عبارتند از:
- رطوبت بیش از حد به دام افتاده در زیر سینه که توسط تعریق بیش از حد ایجاد شده.
- عدم گردش هوا.
- سایش بین چین های پوست که با پوشیدن سوتین تنگ رابطه دارد.
دکتر تیم کنی می گوید که عفونت پوستی نیز گاهی اوقات التهاب زیر سینه را ایجاد می کند. یکی از شایع ترین دلایل برای جوش زیر سینه پوشیدن اشتباه سوتین است. همچنین، زنانی که اضافه وزن دارند و یا مبتلا به دیابت هستند بیشتر در معرض ابتلا به عفونت های در حال رشد زیر سینه می باشند.
روش هایی برای درمان اساسی جوش و آکنه
چگونه در خانه، سینه خود را آزمایش کنید؟!
بررسی ۹ خاصیت معجزه آسای لیمو از جمله از بین بردن جوش ها!
برای جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه نکات زیر را رعایت کنید
گرد آوری و تدوین: مهدیه انیسی
هرگونه استفاده با درج نام دکتر سلام و با لینک دهی مستقیم مجاز می باشد.