برای پختن پاستا با میگو، نیاز به زمان کمی دارید. این غذا که به سرعت آماده می شود، طعم خوشمزه و رنگ خوبی دارد و همچنین سرشار از ویتامین ها و مواد مقوی می باشد. اگر اسپاگتی که یک غذای مورد علاقه در بین کودکان است، با میگو مصرف شود، انرژی مفیدی را برای کودکان تامین خواهد کرد. با دکتر سلام همراه باشید و سرو اسپاگتی با میگو.
مواد لازم برای پاستا با میگو
پاستا: 500گرم
میگو: 300گرم
گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد
قارچ: 150 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن زیتون و سرکه: به مقدار لازم
سیر: 2حبه
پنیر پیتزا رنده شده: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با میگو
برای تهیه پاستا با میگو ابتدا میگو ها را پوست بکنید و بشویید، سپس میگو ها را با کمی سرکه، روغن زیتون و فلفل مزهدار کنید. بهتر است میگوها ریز باشند. گوجهفرنگیها را رنده کنید، از رب گوجهفرنگی هم میتوانید استفاده کنید. میگوها را با گوجهفرنگی و سیر لهشده تفت دهید، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجهفرنگی گرفته شود. قارچها را خردکرده و جداگانه سرخ کنید و بعد با میگوها مخلوط کنید. آب را در یک دیگچه به جوش بیاورید، اسپاگتیها را در آب بریزید تا بپزد و بعد آبکش کنید. اسپاگتی آمادهشده را در دیس بریزید و میگو، قارچ و گوجهفرنگی تهیهشده را با اسپاگتیها مخلوط کنید و روی آن را جعفری خردشده و پنیر پیتزای رندهشده تزئین کنید.
منبع: ایده آل
لینک مرتبط:
ترفندهایی برای پخت یک پاستای خوشمزه
فواید و نکات شگفت انگیزی درباره پاستا که باید بدانید