پختن تارت، کار بسیار راحتی است که با دانستن چند نکته ی ساده می توانید یک تارت لذیذ سرو کنید. در این مطلب آموزش تارت میوه و ژله را برای شما خواهیم داشت. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت میوه و ژله
زرده تخممرغ:1 عدد
پودر قند:1 قاشق سوپخوری
آب سرد یا شیر:4 قاشق سوپخوری
وانیل:1/8 قاشق چایخوری
آرد:210 گرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن:60 گرم
طرز تهیه تارت میوه و ژله:
فر را روی 180درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید. کره یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خردهنان درآید.) پودر شکر و زرده تخممرغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. آب یا شیر سرد را بهتدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید. میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. خمیر را به قالبهای تارت متوسط یا قالبهای کیک یزدی منتقل کنید و فرم قالب را به خمیر بدهید.
قالبها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 180 تنظیمشده قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند. تارتهای آمادهشده را پس از سردشدن با کرم پاتیسیر پر کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه کرم پاتیسیر به بخش شیرینیها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید. سپس با میوههای مختلف بسته به سلیقه خود تارتها را تزیین کنید. درنهایت از بریلو یا ژله نیمبند شده برای حذف طراوت میوهها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارتها را تزیین کنید.
منبع: ایده آل