آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی ها می باشد. برای تهیه این نوع غذا به گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (یا رب)، نخود و لوبیای سفید احتیاج دارید. حتما لذت طبخ آبگوشت و میل کردن آن در کنار خانواده را تجربه کنید.
مواد لازم آبگوشت:
نخود و لوبياي سفيد: 1 ليوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربي: 500گرم
گوجهفرنگی: 3عدد
پياز: 2عدد
سير: 3حبه
سیبزمینی: 5عدد
رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز: 3عدد
نمك، فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
طرز تهیه آبگوشت:
1 – گوشت را همراه چربی و استخوان بههمراه نخود و لوبیا و 1عدد از پیازها، 3حبه سیر و گوجهفرنگیهای که پوست گرفتهاید، در ظرف مناسبی بریزید و 6برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد را اضافه کنید.
2 – بعد از حدود یکساعتونیم فلفلسبزها را به دیزی اضافه کنید، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا آرامآرام جا بیفتد. یکساعت بعد از اضافهکردن فلفل، سیبزمینیها را داخل غذا بریزید.
3 – پیازی را که اول به غذا اضافه کردید، از ظرف خارج کنید و دور بیندازید، سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارجکرده و بههمراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید. وقتی گوشت، نخود و لوبیا نرم و پخته شدند، میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید.
4 – درصورتیکه غذای شما رنگ دلخواه را نداشت، میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی سرخشده داخل غذا استفاده کنید. هرچه زمان پخت دیزی طولانیتر باشد، غذایی جاافتادهتر و خوشرنگتر خواهید داشت.
منبع: ایده آل