یکی از بهترین پلوهای ایرانی سبزی پلو می باشد که در ایران علاقه مندان زیادی برای خود دارد. سبزی پلو را به همراه مرغ یا گوشت سرخ کرده آماده می کنند. در این بخش از سایت دکتر سلام قصد داریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهی را به شما عزیزان آموزش بدهیم. با ما همراه شوید.
مواد لازم سبزی پلو با ماهی:
برنج: 1کیلو
سبزیپلو: 5/1کیلو
ماهی سفید: 2کیلو
کره یا روغن مایع: 200گرم
نمک، فلفل و آبلیمو: به میزان لازم
زعفران حلشده: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه سبزیپلو با ماهی:
1 – ابتدا سبزی را پاککرده، بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود، سپس آن را ریز کنید. برنج را که بانمک چند ساعت قبل خیس کردهاید، آبکش کنید.
2 – ته قابلمه مقداری روغن آبکرده بریزید و چند کفگیر برنج آبکششده را در آن ریخته و روی آن سبزی خردشده بریزید. سپس مجددا برنج را ریخته و سبزی را لابهلای برنج بریزید و در آخر با برنج سفید روی سبزیپلو را بپوشانید.
3 – برنج را روی حرارت قرار دهید. هنگامی که بخار آن درآمد، زعفران حلشده را روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم دم بکشد. ابتدا ماهی را پاککرده، بشویید و بگذارید آب اضافی آن برود.
4 – نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را با هم مخلوط کنید و ماهی را 2 تا 3ساعت در این سُس قرار دهید تا مزهدار شود. سپس در روغن یا داخل فر آن را سرخ کنید.
منبع: ایده آل