به گونههای متفاوتی از گیاهان که مزه تند داشته باشند، فلفل گفته میشود. فلفل جز ادویه های های تند به حساب می آید. فلفل هم دارای گونه های متفاوتی می باشد. در این بخش از دکتر سلام به معرفی فواید فلفل هندی خواهیم پرداخت. با ما همراه شوید.
فلفل هندی جز ادویههای تند است. این جمله که آنها میگویند بعضیها داغشو دوست دارند (عنوان فیلمی از بیلی وایلدر با بازی جک لمون) درست است؟ اگر شما عاشق مواد غذایی تند باشید (مثل کاری، سالسا، یا فلفل در هالاپینیو) در این مقاله خبرهای خوبی برای شما وجود دارد. خوردن مواد غذایی تند احتمالاً بیشاز اندازه ای که شما فکر میکنید، برای بدن شما مفید است. بهطور خاص، فلفل قرمز بیشتر از یک ادویه قرمز گرم است که صرفاً عطروطعم فوقالعاده به غذای شما میافزاید، همچنین این ماده غذایی تند میتواند به شما کمک کند که کالری بیشتری بسوزانید و بر علائم سرماخوردگی غلبه کنید، همچنین این ماده باعث کمک به سمزدایی و سلامت پوست و نیز کمک در مبارزه با سرطان میشود.
فلفل هندی و کمک به کاهش وزن و مبارزه با چاقی
این ماده تند به کاهش وزن کمک میکند، فلفل قرمز یکی از عناصر ادویههای لاغری در نظر گرفتهشده است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف این ماده غذایی ممکن است باعث محدود کردن اشتها شود و همچنین به افزایش مصرف کالری در طول هضم کمک کند. درنتیجه برای افزایش سرعت سوختوساز بدن بهسرعت به ظرف خود غذاهای گرم اضافه کنید.
مبارزه با سرماخوردگی
آرام کردن نشانههای سرماخوردگی مانند گرفتگی بینی با استفاده از اضافه کردن مقداری از این ماده در فنجان چای شما امکانپذیر میباشد. این روش شناختهشده است، بنابراین در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، بینی شما کمتر مسدود میشود.
تسکین درد
این ماده غذایی تند، درد را تسکین میدهد، فلفل حاوی ماده مؤثره کپسایسین میباشد که یک ماده گیاهی فعال ضد درد میباشد. کپسایسین بهوسیله کاهش شدت سیگنالهای درد، در بدن فعالیت میکند که اغلب یکی از عناصر کرمهای ضد آرتروز میباشد.
زخم معده
فلفل هندی مانع از زخم معده میشود، برخی از مردم بر این باورند غذاهای ادویهدار میتواند زخم معده ایجاد کنند، اما این برعکس این فرض ممکن است درست باشد. مطالعات اخیر نشان میدهند که کپسایسین به از بین بردن باکتریهایی (مانند هلیکوباکترپیلوری) کمک میکند که مضر هستند و میتوانند باعث توسعه زخم در داخل دیواره معده و یا روده کوچک شوند. این امر ممکن است اثر محافظتی در برابر زخم معده داشته باشد.
خواص ضد سرطان
این ماده غذایی علاوه سمزدایی پوست و سلامت پوست شما، حتی در مبارزه با سرطان نیز به شما کمک میکند. مصرف مقدار کمی از این ماده ممکن است باعث شود که شما با غلبه بر سرطان یکراه طولانی را بهسوی سلامت بروید. یک ترکیب شیمیایی در فلفل هندی به نام پیپرین ممکن است قادر به کمک برای جلوگیری از ایجاد تومور سرطان سینه و توسعه آن در بدن باشد. در یک مطالعه که در مرکز سرطان دانشگاه میشیگان مرکز سرطان انجام گرفت، نشان داده شد که خواص ضد سرطان بالقوه فلفل هنگامی به اوج میرسد که آن با زردچوبه ترکیبشده باشد؛ ترکیب این دو را در یک غذای سبک هندی خوشمزه، مانند کاری زرد به کار گرفت.
منبع: مجله قرمز