در فصل تابستان هستیم و به علت گرمای زیادی در این فصل بدنمان تعریق زیادی خواهد داشت و اگر این مسئله بیش از حد تداوم پیدا کند باعث عرق سوز شدن می شود. در این مقاله از دکتر سلام می خواهیم به نکاتی در خصوص جلوگیری از عرق سوز شدن بپردازیم. با ما همراه شوید.
یک متخصص پوست و مو گفت: بر اثر تعریق زیاد و اصطکاک پوست در فصل تابستان دانههای کوچک و قرمزی روی پوست ظاهر میشود که در اصطلاح به حاصل آن عرقسوزشدن گفته میشود و با چند راهکار میتوان از آن جلوگیری کرد.
دکتر فرهاد مستوفی با توجه به شیوع عرق سوز شدن در فصل تابستان، گفت: عرق سوز شدن یک بیماری پوستی است که بر اثر قرار گرفتن طولانی مدت در برابر اشعه آفتاب و محیطهای گرم ایجاد میشود و با علائمی مانند التهاب، قرمزی، خارش و بروز دانههای کوچک همراه است.
وی افزود: بروز این دانههای ریز در نواحیای از بدن مانند گردن، زیر بغل، کمر، کشاله ران، زیر گلو و نواحی که پوست روی هم قرار میگیرد از شیوع بیشتری برخوردار است.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه عرق سوز شدن پس از تعریق مکرر در محیطی گرم و مرطوب تشدید مییابد، عنوان کرد: این بیماری پوستی در نوزادان شایعتر از بزرگسالان است، اما برخی افراد به واسطه شغل و یا فعال بودن غده تعریق به این بیماری گرفتار میشوند.
مستوفی با تاکید براینکه این بیماری نگران کننده نیست، یادآور شد: در بیشتر موارد این بیماری با استحمام روزانه و شستوشوی بدن با صابونهای ملایم بهبود مییابد اما در مواردی که بیماری با رعایت موارد فوق بهبود نیافت به فرد توصیه میشود به پزشک مراجعه کند.
وی خاطرنشان کرد: نوزادان بیشتر در نواحی کشاله ران دچار این بیماری میشوند که به والدین توصیه میشود علاوه بر استحمام و شستوشو با صابون ملایم از پودر بچه برای پوشش نواحی ملتهب استفاده کنند.
این متخصص پوست و مو درباره راههای پیشگیری از این بیماری، گفت: به افراد توصیه میشود برای پیشگیری از این بیماری آزاردهنده در فصول گرم لباسهای نخی و رنگ روشن بپوشند، به کمک وسایل سرمایشی دمای اتاق را در حد مطلوب نگهدارند، از نشستن طولانی مدت در محیطهای گرم خودداری کنند و روزانه استحمام داشته باشند.
منبع: سلامت آنلاین