فلافل یکی از غذاهای فست فودی می باشد که محبوبیت زیادی بین افراد جامعه دارد. در این بخش از دکتر سلام طرز تهیه فلافل در خانه را آماده کرده ایم. برای آموزش تهیه فلافل خانگی با ما همراه شوید.
مواد لازم فلافل:
نخود: 300گرم
پیاز : 1عدد
جعفری: نصف استکان
سیر:3 حبه
آرد نخودچی:2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه:1 قاشق چایخوری
زیره سبز:1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز:1 قاشق چایخوری
تخممرغ:1 عدد (در صورت تمایل)
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه فلافل:
برای تهیه فلافل باید نخود را خیس کنیم. خیسخوردن نخود کمی طول میکشد، ولی اگر به نخود در حال خیسخوردن مقداری نمک اضافه کنیم، زمان آن نصف میشود و در عرض دو، سه ساعت نخود آب را به خودش جذب میکند. برای همه حبوبات میتوان از این روش استفاده کرد. این راهحل برای مواقعی است که عجله داریم و از قبل فکرش را نکردیم.
راحتترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که بعد از خیسخوردن نخود، آن را بههمراه پیاز، سیر، ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوطکن بریزیم.
راحتترین راه برای طرز تهیه فلافل این است که همه مواد را با هم داخل میکسر بریزیم.
ولی اگر میکسر در دسترستان نبود، میتوانید نخود را چرخ کنید و بههمراه سیر، پیاز رندهشده و جعفری خردشده ورز دهید. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد را له کنیم.
بعد از این که میکس شد، آرد را اضافه میکنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه میکنیم و مواد را خوب ورز میدهیم. بعد هم به شکل توپ درمیآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
منبع: ایده آل