بورک مرغ با یوفکا

با بورک مرغ با یوفکا طعمی متفاوت و لذیذی را تجربه کنید. این غذا بسیار خوشمزه می باشد که می توانید آن را در خانه آماده کنید و به همراه عزیزانتان میل کنید و اوقات خوشی را به همراه اعضای خانواده تان داشته باشید. با دکتر سلام همراه ما باشید.

مواد لازم بورک مرغ با یوفکا:

خمیر یوفکا مستطیلی: به تعداد لازم

سینه مرغ خردشده: 400گرم

فلفل دلمه خردشده: 1عدد

گوجه‌فرنگی خردشده: 2عدد

اسفناج خردشده: 500گرم

روغن: به میزان لازم

پیاز: 1عدد

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

شیر:1/3پیمانه

تخم‌مرغ: 1عدد

طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا:

1 . سینه مرغ را به قطعات کوچک خردکرده و با پیاز، نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت‌داده تا مرغ پخته شود. سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را اضافه‌کرده و کمی تفت‌داده، درنهایت اسفناج را که جداگانه سرخ‌ کرده‌ایم، به مخلوط اضافه می‌کنیم. تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم.

2 . بعد از این که مواد کمی سرد شد، یک ورق از یوفکا را پهن‌کرده و سطح آن را توسط قلم‌مو با مخلوطی از تخم‌مرغ و شیر مرطوب می‌کنیم، سپس مقداری از مواد را روی خمیر ریخته (کمی از کناره‌ها را تا کرده تا مواد بیرون نریزد) و خمیر را رول می‌کنیم. رول‌های آماده را در روغن سرخ‌کرده یا در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180درجه قرارداده تا سطح خمیر طلایی شود.

منبع: ایده آل