آشپزی را می توان یک هنر بزرگ دانست که هر فردی با داشتن کمی ذوق و استعداد توانایی فراگرفتن آنرا خواهد داشت. پختن یک غذای خوشمزه از جمله هنر های هر کدبانویی به شمار می رود؛ پاستا ها از جمله محبوب ترین غذا ها در دنیا هستند و طرفداران ویژه ی خود را دارند؛ در این مطلب قصد داریم تا روش طبخ پاستای صدفی به سبک دکتر سلام را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
جامبو: 250گرم
گوشت چرخکرده: 450گرم
ادویه تاکو: 30گرم
رب گوجهفرنگی: 400گرم
پنیر رندهشده: 2پیمانه
گوجهفرنگی نگینی: 1پیمانه
گشنیز خردشده: 1/4پیمانه
فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید. جامبوها را طبق دستور نوشتهشده روی بستهبندی بپزید و خشک کنید. همزمان کف ماهیتابهای به قطر ۳۰سانتیمتر را چرب کنید. گوشت چرخکرده را به مدت ۵دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته شود و آب آن تبخیر شود. ادویه تاکو، رب گوجهفرنگی و یک پیمانه از پنیر رندهشده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که پنیر کاملا ذوب شود.
هر یک از جامبوها را با تقریبا یک قاشق از سس گوشت تهیهشده پر کنید و آنها را در یک ظرف شیشهای مخصوص فر (به ابعاد تقریبی۳۰×۲۰سانتیمتر) بچینید. نیازی به چربکردن ظرف نیست. روی سس گوشت کمی گوجهفرنگی خردشده و گشنیز اضافه کنید و در پایان سطح مواد را با یک پیمانه پنیر باقیمانده بپوشانید. 15 تا ۲۰دقیقه جامبوی شکم پر را در فر قرار دهید و وقتی پنیر کامل ذوب شد، آن را سرو کنید.
منبع:آیده آل