میگو، از جمله مواد غذایی است که به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی املاح ضروری، مصرف آن برای تمام افراد به خصوص کودکان و زنان باردار توصیه می شود. میگو از خانواده غذاهای دریایی است، به همین دلیل ممکن است برخی افراد به دلیل بوی میگو از خوردن آن امتناع کنند. اما شما می توانید با استفاده از روش هایی بوی میگو را به طور کامل از بین ببرید و به آن طعم لذیذی ببخشید. در این مطلب با طرز تهیه میگو پفکی آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای تهیه میگو پفکی:
- میگو: 1کیلو
- آب لیمو: 1قاشق سوپخوری
- ماست: 2قاشق سوپخوری
- پیاز: 1عدد
- آرد: 2/3 لیوان
- تخممرغ: 1عدد
- زعفران: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به مقدار لازم
- بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه میگو پفکی
1- میگو را تمیز میکنیم، پوست آن را کنده و میشوییم.
2- سپس آن را در آب پیازی که قبلا آن را رندهکرده و آب آن را جدا کردهایم، میریزیم. مقداری آب لیمو و فلفل سیاه هم به آن اضافه میکنیم.
3- در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیه سس میگو:
سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخممرغ، زعفران، ماست، بیکینگ پودر و نمک تهیه میکنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سس سفت شد، مقداری ماست و چنانچه شل شد، مقداری آرد به آن بیفزایید.
4- میگو ها را از آب پیاز خارج کرده و داخل سس میگو بریزید.
5- بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید، در ظرف را بگذارید و مواد را نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
6- یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرار داده و داخل آن روغن بریزید. اجازه دهید روغن خوب داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد.
7- پس از اینکه روغن کاملا داغ شد، حرارت را پایین کشیده و میگو ها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم. وقتی یک طرف میگو طلایی شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.
میگو پفکی شما آماده است. شما می توانید با روش دلخواهتان میگو را تزئین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: ایده آل
روش صحیح پاک کردن ماهی و میگو چیست؟
خوراک استیک گوشت و میگو مخصوص زنان باردار