باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق
- باقالی خشک: 100 گرم
- شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
- سیر: 3 الی 4 حبه
- تخم مرغ: 2 عدد
- روغن: 2 قاشق غذاخوری
- آب: 2 لیوان
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه باقلا قاتق
1- ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل، در آب خیس کنید تا پوست آن بهراحتی جدا شود.
2- سپس پوست باقالی را جدا کرده و آن ها را می شوییم.
3- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت میدهیم.
4- بعد از کمی تفتدادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافهکرده و کاملا هم میزنیم و در روغن تفت میدهیم.
5- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافهکرده و میگذاریم تا باقالیها پخته شوند.
6- در آخر تخم مرغ ها را در خورش می شکنیم و در ظرف را میگذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخممرغ ها ببندند.
می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.
منبع: ایده آل
تو بارداری میشه خورد؟
سلام اگر کم خونی دارید بهتر است مصرف نکنید و در دوران بارداری در کل برای مصرف هر غذایی از قبل با پزشک خود مشورت فرمایید