باقلا قاتق از جمله غذاهای محلی شمال کشورمان است. برخی افراد از این غذا با اسم های باقالا خورش و گاهی هم خورش گل در چمن یاد می کنند. به شما توصیه می کنیم استفاده از غذاهای محلی را هم در لیست برنامه غذایی خود قرار دهید و از مزه آن ها لذت ببرید. در این مطلب شما را با روش تهیه باقلا قاتق آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

  • باقالی خشک100 گرم
  • شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر3 الی 4 حبه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 لیوان
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه باقلا قاتق

1- ابتدا باقالی خشک را از 5 الی 6 ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

2- سپس پوست باقالی را جدا کرده و آن ها را می شوییم.

3- روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می‌دهیم

4- بعد از کمی تفتدادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافهکرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم. 

5- وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافهکرده و می‌گذاریم تا باقالیها پخته شوند. 

6- در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

منبع: ایده آل


مالاوابیج غذای محبوب شمالی ها

طرفداران غذاهای شمالی بخوانند